18. 08. 2018 - 12:57
Musemić: "Pozivam sve navijače da podrže ekipu, a ne mene"
907
Shares
Musemić:

TRENER SARAJEVA

Musemić: "Pozivam sve navijače da podrže ekipu, a ne mene"

Sport.ba
18. 08. 2018 - 12:57
0
Shares

Ekipa Sarajeva može žaliti poslije remija na Grbavici protiv vječitog rivala, pošto su imali vodstvo u dva navrata koje su na kraju ispustili. Naredno kolo Premijer lige biće jako teško za bordo tim pošto dočekuju aktuelnog prvaka ekipu Zrinjskog iz Mostara. Povodom toga oglasio se i izbornik Sarajeva, Husref Musemić.

musemic

"Još jedna teška utakmica, važna i zahtjevna u vrlo kratkom vremenu. Ako budemo na nivou onoga što smo igrali na derbiju, onda možemo izvući pozitivan rezultat. Zrinjski je kvalitetna ekipa, eliminisani su iz Evrope i ostalo im je samo prvenstvo. Ekipa koja je kvalitetna, ekipa koja hoće da igra i kažnjava svaku grešku protivnika. Moramo biti jako oprezni, opet što stalno ponavljam, disciplina je osnovni faktor koji morate zadovoljiti kako bi nešto napraviti. Pozivamo navijače da nas podrže. Mislim da smo u srijedu odigrali dobru utakmicu, nismo imali sreće, ali nadam se da će nam se vratiti”, rekao je Musemić.

Trener Sarajeva osvrnuo se na igrače koji neće biti u konkurenciji. “Aladin Šišić neće biti u konkurenciji, a osim njega neće biti ni Ljuban Crepulja koji se žali na povredu koljena koju vuče od ranije. Ako bude izmjena, bit će samo jedna izmjena”, kazao je Musemić.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti