18. 08. 2018 - 11:37
Lopetegui napravio posljednji spisak pojačanja, pet igrača u...
907
Shares
Lopetegui napravio posljednji spisak pojačanja, pet igrača u utrci za novu

PONESTAJE VREMENA

Lopetegui napravio posljednji spisak pojačanja, pet igrača u utrci za novu "devetku"

Sport.ba
18. 08. 2018 - 11:37
0
Shares

Real Madrid je doveo nekoliko pojačanja ove sezone, to su Vinicius Junior, Courtois i Alvaro Odriozola, a pored njih tu su još par fudbalera koji neće imati bitnu ulogu. Ipak, otišao je Cristiano Ronaldo što je veliki gubitak, vidjećemo da li će ostatak sadašnje postave uspjeti da nadomjesti njegov odlazak.

rona

Možda i najveći problem jeste klasični napadač, Benzema je jedini tu koji je svjetske klase, Borja Majoral mora još dosta da uči ne bi li dobio onu pravu šansu. Zbog toga je Julen Lopetegui krenuo u potragu za napadačem i to klasičnim, a proslijedio je Florentinu Perezu spisak od 5 imena. Rodrigo iz Valencije je prvi na listi, "Slijepi miševi" ga neće dati tako lako, traže preko 60 miliona eura za ovog fudbalera. Icardi iz Intera i werner iz Leipciga su takođe opcije, a stara opcija je i Robert Lewandovski.

lewa

Spisak zatvara Mariano Diaz iz Liona, on je stekao afirmaciju u tom klubu nakon odlaska iz Real Madrida, možda bi bio prava zamjena za Benzemu naredne sezone. Vidjet ćemo koga od ovih igrača će Real u posljednjim trenucima uspjeti privoliti da dođe u Madrid, jasno teško je odbiti ponudu Reala, ali pitaju se i klubovi.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti