18. 08. 2018 - 09:07
RAIOLA RADI ODLIČAN POSAO: Natjerat će Barcu da potpišu OVOG...
907
Shares
RAIOLA RADI ODLIČAN POSAO: Natjerat će Barcu da potpišu OVOG svjetskog superstara!

ODLIČAN IGRAČ

RAIOLA RADI ODLIČAN POSAO: Natjerat će Barcu da potpišu OVOG svjetskog superstara!

Sport.ba
18. 08. 2018 - 09:07
0
Shares

Prelazni rokovi se bliže kraju, u Italiji i Engleskoj su već završeni, a spekulacije otransferima došle su do usijanja. Nije tajna da Pogba nije zadovoljan situacijom na Old Traffordu, te da nema baš dobar odnos s Joseom Mourinhom.

pogba

Prije nekoliko dana francuski igrač je izjavio da ne smije pričati o atmosferi u ekipi jer bi ga United mogao kazniti zbog onoga što želi da kaže. Sve to je samo dodatno uzburkalo špekulacije da bi Pogba mogao napustiti United ovog ljeta, a najviše se povezuje s prelaskom u Barcelonu.

pogba1

Navodno, katalonski klub je već spremio ponudu za Pogbu, te je uz novac ponudio i jednog od igrača. Njegov agent Mino Raiola i dalje pregovara s čelnicima Barce, a oglasio se i trener ove ekipe Ernesto Valverde koji nije dematovao špekulacije o eventualnom dolasku Pogbe.

pogba5

"Pa, ne želim sada da pričam igračima koji ne igraju za Barcelonu. Želimo isto tako da i ostali poštuju naše igrače kao što to mi radimo. O Pogbi ne mogu previše da pričam", prokomentarisao je Valverde.

pogba2

Pregovori dvije strane bi trebali ubrzo početi, Barca je već dovela nekoliko dobrih pojačanja, ali izgleda da ipak ne mogu odoliti svjetskom prvaku iz Rusije od prije nekoliko sedmica.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti