17. 08. 2018 - 22:00
NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA Dedo u anketi uoči derbija rekao...
907
Shares
NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA Dedo u anketi uoči derbija rekao kako navija za Velež, a onda ga pronašli Mostarci

LIJEPA PRIČA

NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA Dedo u anketi uoči derbija rekao kako navija za Velež, a onda ga pronašli Mostarci

Sport.ba
17. 08. 2018 - 22:00
0
Shares

Udruženje građana Mostarski Rođeni od sinoć su u "potrazi" za dedom koji je u jednoj anketi pred vječiti derbi rekao kako navija za Velež. I nakon manje od 24h javila se Amra Bulić Fočo koja je potvrdila kako se radi o njenom ocu.

dedo

- Poštovani, kako sam već spomenula u komentaru na članak. "Vaš dedo" je moj otac. Njegovo ime je Hasan Bulić. Suvišno je da opisujem njegovu ljubav prema Veležu, dovoljno je reći da kao klinka nisam imala garderobu druge boje osim crvene. Dok je bio mlađi bio je čest posjetioc Veležovih utakmica, nažalost godine mu više ne dozvoljavaju tako nešto. Hvala vam što ste jednog divnog starca ovakvim gestom (makar to ostalo samo na riječima) obradovali i vratili u mladost. Pozdrav, Amra - saopćili su iz UG Mostarski Rođeni, dodavši:

- Draga Amra. Neopisivo nam je drago što si nam se javila i obradovala nas lijepim vijestima. Mi ćemo tvog oca, a našeg "dedu" kontaktirati već danas i ukoliko mu okolnosti budu dozvoljavale i odazove se našem pozivu, pružit ćemo mu, nadamo se, nezaboravan vikend. I ti si naravno dobrodošla i ovim putem i tebe pozivamo da nam se pridružiš.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti