17. 08. 2018 - 18:54
NAPOKON TROŠI NOVAC Perez spremio 140 miliona, OVA DVA igrača...
907
Shares
NAPOKON TROŠI NOVAC Perez spremio 140 miliona, OVA DVA igrača stižu u Real Madrid!

POJAČANJA NA VIDIKU

NAPOKON TROŠI NOVAC Perez spremio 140 miliona, OVA DVA igrača stižu u Real Madrid!

Sport.ba
17. 08. 2018 - 18:54
0
Shares

Florentino Perez iz dana u dan na meti je javnosti u Španiji. Primjetno je da prvak Europe nije onaj stari, naročito nakon poraza u Superkupu od Atletico Madrida. Očigledno je odlazak Cristiana Ronalda dosta utjecao na igrač Real Madrida, a mediji smatraju kako je ovaj tim dosta lošiji od onog prošlogodišnjeg.

perez

Perez je uspio da zadrži Modrića i Marcela, ali nije Ronalda. Uz to nije doveo pojačanje nivoa kakav je Real Madrid pa su navijači ogorčeni. Spominjalo se kako je perez slao ponude za Neymara, Mbappea, Lewandowskog, Hazarda... Ali sve to je odbijeno.

thiago-alcantara-bayern-munich-600295

Ipak, čini se kako bi posljednjih dana prelaznog roka na Santiago Bernabeu mogla stići dvojica igrača. Perez je spremio 140 miliona da u svoje redove dovede Alcantaru i Rodriga Morena.

Thiago Alcantara napustio bi redove Bayerna, a ni klub nema ništa protiv. Real će za njegove usluge izdvojiti 70 miliona, nakon što im je odbijena jedna ponuda od 60. 70 će biti dovoljno i Alcantara bi u narednim danima trebao pojačati redove Real Madrida.

moreno

Rodrigo Moreno napadač je Valencije i on je naravno zainteresovan da zaigra u redovima Real Madrida. Valencija bi napadača pustila za cifru od 70 miliona, koliko će Real Madrid i ponuditi. Moreno bi trebao biti to drugo pojačanje Reala.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti