17. 08. 2018 - 12:39
Premijer liga: Stigli Senegalci u Čelik, dogovor sa...
907
Shares
Premijer liga: Stigli Senegalci u Čelik, dogovor sa Zahirovićem u završnoj fazi

ČELIK SE POJAČAVA

Premijer liga: Stigli Senegalci u Čelik, dogovor sa Zahirovićem u završnoj fazi

Sport.ba
17. 08. 2018 - 12:39
0
Shares

Čelik je zabilježio solidan start sezone i imaju 7 bodova iz 5 odigranih utakmica sa skorom 2-2-1. Na press konferenciji pred meč sa Zvijezdom 09 pred novinare u izašli trener Ornek i kapiten Šišić.

celik

"Kada je u pitanju Hajrović mi radimo na rješavanju papirologije s njim, on je igrač Čelika i nadamo se da će uskoro steći pravo nastupa. Takav igrač sigurno može biti dobar zalog za budućnost, jer ima talenta, te je mlad što nama svakako i treba. Kada je u pitanju Namir Alispahić, on trenira s njima, pratimo njegovu situaciju i treninge, a moguće je da i on postane igrač NK Čelik“, ističe Örnek. Volio bi da se realizuje transfer Adnana Zahirovića, dok su igrači iz Senegala stigli na Bilino polje.

"Još pregovaramo sa Zahirovićem, neki uslovi su već dogovoreni, ali ništa još nije završeno do kraja. Što se mene tiče, mi do decembra imamo mnogo utakmica što u prvenstvu i Kupu, tako da bi mi valjao svaki kvalitetan igrač i nadam se da će se taj transfer realizirat. Kada su u pitanju igrači iz Senegala, oni su stigli u Zenicu, riječ je o igračima koji su s nama bili u Turskoj i znamo njihove kvalitete. Riječ je o krilnom napadaču Moussa Marone koji ima 22. Godine, te Faustinu Senghoru, 21-godišnjem zadnjem veznom. Nadamo se da će ubrzo i steći pravo nastupa za naš klub“, kazao je Örnek.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti