17. 08. 2018 - 10:42
RASPLIĆE SE KLUPKO: Kraj prelaznog roka donosi NEOČEKIVANE...
907
Shares
RASPLIĆE SE KLUPKO: Kraj prelaznog roka donosi NEOČEKIVANE informacije o Milinković-Saviću

NEOČEKIVAN RASPLET

RASPLIĆE SE KLUPKO: Kraj prelaznog roka donosi NEOČEKIVANE informacije o Milinković-Saviću

Sport.ba
17. 08. 2018 - 10:42
0
Shares

Dugo se pričalo o Sergejevom ostanku u Rimu, a klupko se polako raspliće. Fudbalski reprezentativac Srbije, Sergej Milinković Savić blizu je prelaska iz Lazia u Milan na pozajmicu i to "vrijednu" 40 miliona eura.

sergej2

Velikan sa San Sira napravio je dogovor sa čelnicima rimskog kluba i na kraju sezone imaće pravo da otkupi ugovor 23-godišnjeg veziste, prenosi italijanski "Sole 24".

sergej1

Drugi list Gazzeta delo Sport navodi da je Sergej velika želja direktora Leonarda, ali uz njega je i vezista Paris Saint Germaina, Adrien Rabiot.

Sergej se ovog ljeta dovodio u vezu sa Milanovim rivalom Juventusom, klubovima iz Manchestera Cityem i Unitedom, Chelseajem, Real Madridom, PSG-om, ali su u ovom trenutku "rossoneri" najkonkretniji.

sergej3

Ovaj petak, 17. avgust, je posljednji dan za transfere u Italiji i ubrzo će biti sve poznato oko toga gdje srpski reprezentativac nastavlja karijeru.

sms

Pregovori dva kluba su pred krajem, ostaje da se dogovore detalji oko Sergejevog ličnog obeštećenja, ali sačekajmo još zvaničnu potvrdu transfera.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti