17. 08. 2018 - 09:04
DUGO SMO ČEKALI OVO: Modrić tačno u ponoć poslao poruku koja...
907
Shares
DUGO SMO ČEKALI OVO: Modrić tačno u ponoć poslao poruku koja je ODUŠEVILA navijače Reala

ODLIČAN IGRAČ

DUGO SMO ČEKALI OVO: Modrić tačno u ponoć poslao poruku koja je ODUŠEVILA navijače Reala

Sport.ba
17. 08. 2018 - 09:04
0
Shares

Već je svima poznata transfer saga zvana Luka Modrić. Još uvijek su navijači u neizvjesnosti Modrić je sve bliže ostanku u Madridu, a jutros se napokon oglasio i sam igrač. I to porukom ohrabrenja.

luka2

Očito ga je jako zabolio poraz od gradskog rivala Atletica u utakmici za europski Superkup, bez kojeg je Real ostao nakon 2:4 u produžecima, tijekom kojih je prestao igrati i dopustio suparniku da uzme trofej. Modrić, koji se kasnije pridružio treninzima, ušao je u igru nakon sat vremena, ali nije uspio povezati raštimani Real u prvoj utakmici ere bez Cristiana Ronalda.

luka3

Navijači Reala već dva tjedna strahuju prijeti li im i era bez Modrića, s obzirom na to da njegovi menadžeri intenzivno pregovaraju s Interom, koji hrvatskom playmakeru prvaka Europe nudi vrhunske uvjete za igrača u veteranskim godinama (33).

Ali sudeći po Modrićevoj novoj objavi na Instagramu, on misli samo kako pomoći Realu da se vrati na pobjednički put: "Težak poraz, ali jedan neuspjeh ne definira ovu momčad! Vrijeme je da se podignemo i nastavimo raditi kao što smo uvijek radili."

luka1

Modrić na Instagramu ima preko 14 miliona pratitelja. Ubrzo nakon objave njegove motivacijske poruke madridistima, ona je prešla preko 500 hiljada lajkova. Očito navijači Reala dežuraju na društvenim mrežama čekajući Modrićevu objavu jer jedino tim putem se i oglasio otkako je počela priča s njegovim prelaskom u Inter.

luka4

Do kraja prelaznog roka u Izaliji ima još manje od 15 sati, a uprava Intera će morati povući sve trikove iz rukava za kraj ako žele da u kratkom roku nagovore sjajnog Hrvata.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti