16. 08. 2018 - 19:56
OVAJ MALI ĆE BITI BOLJI OD OCA: Ovo je 13-godišnji sin...
907
Shares
OVAJ MALI ĆE BITI BOLJI OD OCA: Ovo je 13-godišnji sin legendarnog Ronaldinha, a njegov talenat je nevjerovatan

RONALDINHOV NASLJEDNIK

OVAJ MALI ĆE BITI BOLJI OD OCA: Ovo je 13-godišnji sin legendarnog Ronaldinha, a njegov talenat je nevjerovatan

Sport.ba
16. 08. 2018 - 19:56
0
Shares

Brazilac Ronaldinho ostat će jedan od najupamćenijih igrača ikada. Bio je nevjerovatan čarobnjak koji je u svakom trenutku znao šta sa loptom. Po svemu sudeći imat će ko da ga naslijedi. Njegov 13-godišnji sin Joao Mendes već je veoma tražen.

dinho1

Iako je imao ponude iz Evrope odlučio se na ostanak u Brazilu i postao je novi član velikana Cruzeira. Interesantno, Joao nije želio da u ovom klubu znaju ko mu je otac. Oduševio je na probnim treninzima, ali nije želio da mu se pruži šansa samo zato što mu je otac Ronaldinho.

Međutim, novinari brazilskog Globa su ga otkrili i u Cruzeiru su još više bili oduševljeni kada su saznali da je ovaj 13-godišnjak sin istinske ikone brazilskog fudbala. Ipak, s obzirom na to da mu je tek 13 godina Joao je prelmad za potpis ugovora, ali će svoj talenat pokazivati u omladinskim kategorijama ovog kluba.

dinho

Ronaldinho je Joaa dobio iz braka sa bivšom plesačicom Janinom Nattielle Mendes sa kojom je bio od 2004. do 2007. godine, a upravo ona vodi brigu o karijeri svog sina. Kada vam je otac Ronaldinho onda morate imati fudbalsko znanje, a nema sumnje da je pred ovim dječakom velika karijera.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti