15. 08. 2018 - 16:17
BIJESNI MOURINHO SPREMIO OPASNU ČISTKU U UNITEDU: Ovo su...
907
Shares
BIJESNI MOURINHO SPREMIO OPASNU ČISTKU U UNITEDU: Ovo su velika imena Uniteda koja su stavljena na transfer listu

MOURINHO NEZADOVOLJAN

BIJESNI MOURINHO SPREMIO OPASNU ČISTKU U UNITEDU: Ovo su velika imena Uniteda koja su stavljena na transfer listu

Sport.ba
15. 08. 2018 - 16:17
0
Shares

Jose Mourinho nikako nije zadovoljan trenutnim stanjem u Manchester Unitedu. Došao je u velike konflikte sa upravom kluba, pošto mu nisu ispunili data obećanja glede dovođenja pojačanja koje je Portugalac želio. Ipak, transfer rok je gotov i Mourinho će morati kombinovati igrače koji ima na raspolaganju. I pored manjka kvalitetnih igrača, Portugalac neće računati na sve trenutne opcije.

united

Navodno, Jose Mourinho je razgovarao s vlasnicima kluba i otkrio im na koje igrače neće računati u ovoj sezoni. Kako piše Mirror portugalski stručnjak nakon analize sa svojim pomoćnicima odlučio je prekrižiti trojicu igrača. Mourinho je uvjeren da mu Anthony Martial, Matteo Darmian i Marcos Rojo nisu potrebni, te da je za klub najbolje da ih proda do kraja ljetnog prelaznog roka.

mancester

Što se tiče Martiala on je izgubio svoje mjesto u timu dolaskom Alexisa Sancheza, a navodno najveći interes za njega pokazao je Milan.

united2

Oko Darmiana se već neko vrijeme špekuliše da će otići i želja mu je da se vrati u Italiju. Darmiana bi rado u svojim redovima vidjeli Juventus i Napoli.

united3

Također, ukoliko Rojo do kraja avgusta napusti Old Trafford to neće biti iznenađenje jer je prošle sezone odigrao svega 12 utakmica. Rojo bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj jer ga Fenerbahče želi dovesti na posudbu do kraja sezone.

united1

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti