14. 08. 2018 - 20:36
HAOS U ARSENALU Legenda kluba napada trenera "Pa šta si radio...
907
Shares
HAOS U ARSENALU Legenda kluba napada trenera

BEZ DLAKE NA JEZIKU

HAOS U ARSENALU Legenda kluba napada trenera "Pa šta si radio na pripremama!?"

Sport.ba
14. 08. 2018 - 20:36
0
Shares

Arsenal je nakon 22 godine u novu sezonu ušao bez Arsena Wengera. Francuskog stručnjaka na klupi je zamijenio Unai Emery. Navijači su očekivali da Arsenal napokon proigra, ali dočekao ih je hladan tuš u prvom kolu Premier lige.

psg-anuncio-la-contratacion-de-unai-emery-como-dt-945-573-1378333

Arsenal je ostao poražen kod kuće od aktuelnog prvaka Manchester Citya, a da stvar bude još gore tim sa Emiratesa nije imao nikakvu igru da parira Građanima. City je slavio rutinski sa 2-0, a da kojim slučajem na golu Arsenala nije bilo Cech taj poraz bi bio još ubjedljiviji.

unai-emery-paris-saint-germain

Da nešto ne štima u igri Arsenala shvatio je i Tony Adams, jedna od najvećih legendi tima iz Londona. On je, kako to obično i biva, bez dlake na jeziku napao novog trenera Arsenala jer smatra da je slabo šta korisnog uradio u predsezonskim utakmicama.

ian-wright-arsenal-tony-adams-3336081

"Igra je bila na razini prošlosezonske. Očekivao sam vidjeti njegov potpis i pečat. Što je radio posljednjih šest sedmica?! Zapravo, znam što je radio. Tijekom pripremnih utakmica rotirao je sve igrače, pa i ne čudi što je Arsenal protiv Manchester Cityja izgledao neuigrano i nepouzdano. Imaš šest sedmica tijekom predsezone. Uigraj ekipu! Želimo titulu, ali trenutno nismo kandidati. Pogotovo ne s igrom prikazanom protiv Manchester Cityja", poručio je Tony Adams.

Emery će priliku za popravni imati za vikend kada njegov tim gostuje Chelseau.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti