11. 08. 2018 - 20:42
Italijanska legenda dala BRUTALNU izjavu o Džeki i posvađala...
907
Shares
Italijanska legenda dala BRUTALNU izjavu o Džeki i posvađala milione navijača!

LEGENDA ITALIJE

Italijanska legenda dala BRUTALNU izjavu o Džeki i posvađala milione navijača!

Sport.ba
11. 08. 2018 - 20:42
0
Shares

Edin Džeko već godinama važi za jednog od najboljih napadača u Italiji, ali i u Evropi. Sezona pred nama u Italiji biti će posve drugačija od onih sezona unazad nekoliko godina jer je u zemlju stiglo mnogo velikih imena koji će doprinijeti rastu kvalitete Serie A koja je bila u opadanju.

edin

Povodom svega ovoga oglasila se i legenda Italije, Antonio Cassano. Cassano je poručio da jednostavno nema ekipe još uvijek koja se može suprostaviti Juventusu, a posebno nakon dolaska Ronalda. Ovaj iskusni napadač pričao je i o svojoj nekadašnjoj ekipi Romi, a poručio je da je za njega Edin Džeko jedan od najboljih napadača u ligi.

cassano

"Što se Rome tiče ne vjerujem da će Di Francesco mijenjati formaciju 4-3-3, a to znači da Džeko i Schick ne mogu igrati zajedno. U takvoj formaciji ima mjesta samo za jednog od njih. Inter ima Maura Icardija i odlično je što je ostao u klubu. On je važan dio i mašina za golova, ali ako ga poredimo s Džekom onda je Džeko za mene bolji. Edin je jednostavno kompletniji napadač", rekao je Cassano.

Ova izjava Cassana pokrenula je lavinu komentara i prepirki na društvenim mrežama, i dok navijači Rome tvrde da je Antonio upravu, "Nerazzurri" tvrde da to ne dolazi u obzir.

icardi

Oba napadača su izuzetno kvalitetna, a koji je bolji presudite sami.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti