11. 08. 2018 - 19:40
JUVENTUS IMA NAJBOLJU B EKIPU NA SVIJETU: Ovaj rezervni sastav...
907
Shares
JUVENTUS IMA NAJBOLJU B EKIPU NA SVIJETU: Ovaj rezervni sastav Juventusa bi dobro napatio najveće evropske klubove

OPASNA EKIPA

JUVENTUS IMA NAJBOLJU B EKIPU NA SVIJETU: Ovaj rezervni sastav Juventusa bi dobro napatio najveće evropske klubove

Sport.ba
11. 08. 2018 - 19:40
0
Shares

Stara dama iz Torina već duži niz godina važi za ubjedljivo najbolji klub i Italiji, sedam godina zaredom su na tronu italijanskog prestolja, a po svemu sudeći na dobrom putu su da to i nastave- Juve ovog ljeta predvodi sjajan prijelazni rok najjačih talijanskih klubova i u isto vrijeme podižući kvalitetu cijele lige. Naravno, dolazak Cristiana Ronalda najveći je transfer Stare dame, ali CR7 nije jedini "kapitalac" koji je stigao u Torino.

ronaldo

Još jedan Portugalac, João Cancelo, stigao je za velike novce iz Valencije i trebao bi konkurisati na poziciji desnog beka. Posebno još treba istaknuti povratak Douglasa Coste i Leonarda Bounnucija te dolazak Emrea Cana iz Liverpoola bez odštete. Juve ima arsenal odličnih igrača, ali jasno je da ne mogu svi igrati u početnih jedanaest.

emre

Zbog toga su se u Gazzetti Dello Sport, najuglednijem talijanskom sportskom listu zabavili drugom postavom Juventusa, a na papiru takva ekipa doista izgleda zastrašujućom kako su je i nazvali.

juvee

Nema sumnje da bi ovaj opasni sastav namučio mnoge evropske klubove, a vidjet ćemo kako je Allegri ove igraće iz pozadite kombinovati sa prvom ekipom. Juve igra na više frontova naredne sezone, a u takvim situacijama kvalitetna klupa je jedna od najbitnijih stavki na putu ka uspjehu.

juveee

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti