11. 08. 2018 - 11:21
E SAD JE NADMAŠIO I SAM SEBE: Ibrin odgovor će se prepričavati...
907
Shares
E SAD JE NADMAŠIO I SAM SEBE: Ibrin odgovor će se prepričavati decenijama

NASMIJAO MNOGE, ALI NE I SUPRUGU

E SAD JE NADMAŠIO I SAM SEBE: Ibrin odgovor će se prepričavati decenijama

Sport.ba
11. 08. 2018 - 11:21
0
Shares

Zlatan Ibrahimović kada ode, ostat će upamćen kao jedan od najzanimljivijih igrača ikada. U svakom trenutku voli da je u centru pažnje, ponekad zna biti i arogantan pa mu mnogi zamjeraju, ali sve u svemu Ibra je odličan čovjek. O njegovom igračkom kvalitetu ne treba trošiti riječi, tek tu je pravi maestro.

Poznat je i po tome što je uvijek 'bez dlake na jeziku', a takav slučaj bio je i sada. Naime, skoro da ne prođe dan da sjajni napadač Los Angeles Galaxyja nečim ne nasmije Amerikance.  Ovog puta su ga upitali kako bi pomogao razvoju fudbala po Sjedinjenim Američkim Državama. Naravno, Ibra je jedva dočekao takvo pitanje i poentirao u svom stilu...

zlatan-ibrahimovic-a-z

"Da nisam oženjen, širio bih svoje sjeme po SAD-u i tako pomogao razvoju fudbala u Americi", rekao je bivši švedski reprezentativac bh. korijena. Naravno, ovim je nasmijao mnoge, ali ne baš i svoju suprugu Helenu.

ibrahimovic

"Supruga me pitala jesam li se šalio, ali ja sam joj rekao da sam ozbiljan. Ali svejedno, ništa od Zlatanove banke sperme, jedino moja supruga prima moje 'investicije'. Imam dvojicu kod kuće i oni su mi dovoljni, odgajam ih kao nindže", zaključio je u svom stilu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti