10. 08. 2018 - 18:33
PEREZ POŽELIO Bosanac ili Srbin mijenjaju Hrvata u Real Madridu!
907
Shares
PEREZ POŽELIO Bosanac ili Srbin mijenjaju Hrvata u Real Madridu!

KOJI ĆE U REAL

PEREZ POŽELIO Bosanac ili Srbin mijenjaju Hrvata u Real Madridu!

Sport.ba
10. 08. 2018 - 18:33
0
Shares

Prelazni rok još uvijek traje. Real Madrid je napustio Kovačić koji je otišao na pozajmicu u Chelsea, a trener Kraljeva, Julen Lopetegui, je izjavio kako će klub morati potražiti adekvatnu zamjenu za Hrvata.

Mediji su počeli sa nagađanjima ko bi mogao zamijeniti Kovačića.

pjanic

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić, produžio je nedavno ugovor sa Juventusom. Ali klub iz Torina bi i dalje stupio u pregovore sa ponudama većim od 80 miliona eura.

Tako da mediji nisu otpisali Pjanića kao eventualnu, ali i najbolju moguću zamjenu za Matea Kovačića koji je otišao u Chelsea. Dakle, Real treba da ponudi više od 80 miliona i moći će pregovarati za bh. reprezentativca.

Drugi je Sergej Milinković-Savić, srpski reprezentativac koji igra u redovima Lazija. Sjajni Sergej iza sebe ima fantastičnu sezonu, i upravo zbog tog ga njegov klub i neće pustiti za malu cifru.

sergej-milinkovic-savic

Ako je vjerovati medijima u Italiji, Juve je Laziju za Savića nudio 100 miliona, ali ponuda je odbijena. Kako se prenosi, tim iz Rima traži za srpskog reprezentativca 120 miliona eura, pa bi Perezu vjerovatno više odgovarao Pjanić, nakon što se "istrošio" na dovođenje Courtoisa.

Bilo kako bilo prelazni rok traje još 20 dana, bit će zanimljivo pratiti da li će jedan od dvojice igrača pojačati Real Madrid..

(Sport.ba)

Učitaj još novosti