10. 08. 2018 - 14:34
ŽIVOT MILINKOVIĆ-SAVIĆA SE PRETVARA U PAKAO: Lazio uputio...
907
Shares
ŽIVOT MILINKOVIĆ-SAVIĆA SE PRETVARA U PAKAO: Lazio uputio opasan ULTIMATUM za srbijanskog reprezentativca!

NA VELIKIM JE MUKAMA

ŽIVOT MILINKOVIĆ-SAVIĆA SE PRETVARA U PAKAO: Lazio uputio opasan ULTIMATUM za srbijanskog reprezentativca!

Sport.ba
10. 08. 2018 - 14:34
0
Shares

Već drugo traje polemika oko ostanka srbijanskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića u Laziu. Povezivao se sa mnogim evropskim velikanima, a sve te priče već su i dosadile upravi Rimljana, pa su dali ultimatum Sergeju. Lazio je stavio na sto jasan ultimatum Sergeju Milinkoviću Saviću - ili ideš do kraja nedjelje ili ostaješ u klubu!

sergejjjj

Posljednji klub koji se spominjao jeste Milan koji nema finansijskih sredstava kako bi parirao eventualnim ponudama ostalih klubova, pa se "Rossoneri" uzdaju u to da će uz određenu svotu novca poslati i neke igrače koji bi mogli da budu interesantni Rimljanima.

Tvrdoglavi Claudio Lotito insistira na cijeni do 120 miliona eura, a ako Srbin ostane u Laziu sprema mu se i novi ugovor, tvrdi Calciomercato. Ono što je bitno da bi u tom ugovoru postojala izlazna klauzula za sve klubove u iznosu od čak 150 miliona miliona eura, pa ko voli nek izvoli.

sergejjj

Hoće li se neki od evropskih velikana koji su pokazivali simpatije prema Sergeju odvažiti na ovaj veliki korak i na sto staviti 120 miliona eura ili će Srbin i naredne sezone braniti boje nebeskoplavih iz Rima, ostaje da vidimo. Jasno je da nemaju puno vremena.

sergejj

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti