10. 08. 2018 - 14:23
AC Milan privodi posao kraju: Dva velika transfera za kraj...
907
Shares
AC Milan privodi posao kraju: Dva velika transfera za kraj prelaznog roka

DOBRO POSLUJE MILAN

AC Milan privodi posao kraju: Dva velika transfera za kraj prelaznog roka

Sport.ba
10. 08. 2018 - 14:23
0
Shares

Transfer rok u Engleskoj je gotov, u Italiji je ostalo još nekoliko dana, ali Italijani već poslove privode kraju. AC Milan nakon velikih problema dobro posluje i odradio je dobre transfere ovog ljeta, a slijedi još.

Prvi je odlazak Andrea Silve u Sevillu, klub je sklonio njegove dresove sa lagera u oficijelnom šopu što bi trebalo da naznači da je posao blizu zaključenja, ako već nije. Portugalac će narednu sezonu u Španiji provesti godinu dana na pozajmici. Nije poznato da li je otkupna klauzula uključena u posao.

silva

U Milano bi trebalo da stigne Tijemuje Bakayoko, očekivalo se da će sve biti gotovo na početku ove nedjelje, ali stvar se zakomplikovala. Chelsea je spreman da ga pusti na pozajmicu, ali ne želi da plaća dio plate koja iznosi šest miliona eura godišnje. Ipak, jasno je da Sarri ne računa na Francuza, pa se očekuje dolazak Bakayoka u Milano do kraja nedjelje.

bakayoko

Vidjet ćemo kako će izgledati Milan naredne sezone i hoće li se moći nositi sa velikim ribama u bogatom italijanskom moru naredne sezone.

(Sport.ba)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti