10. 08. 2018 - 11:55
KOVAČ KVARI HRVATSKU MLADEŽ: 18-godišnjem "wonderkidu"...
907
Shares
KOVAČ KVARI HRVATSKU MLADEŽ: 18-godišnjem

ZANIMLJIVA ODLUKA BAVARACA

KOVAČ KVARI HRVATSKU MLADEŽ: 18-godišnjem "wonderkidu" zabranio da igra za Hrvatsku

Sport.ba
10. 08. 2018 - 11:55
0
Shares

Hrvatska je srebrena na Mundijalu, ali mladi nadolazeći igrači su također jako kvalitetni pa bi mogli kroz nekoliko godina izrasti u prave zvijezde. Izbornik juniorske reprezentacije Robert Jarni pozvao je u hrvatsku U-19 nacionalnu vrstu Josipa Stanišića, 18-godišnjeg stopera Bayerna, koji ima i hrvatsko i njemačko državljanstvo.

stanisicc

Jarni ga je stavio na popis za Ramljaka, koji se igra ovih dana te, što je i bolji test, za prijateljsku utakmicu s Italijom 15. augusta. Međutim, Bayern je negativno odgovorio, nije ga pustio, u službenom dopisu naveo je kako se Stanišić ne može odazvati jer to nije službeni FIFA-in termin.

kovcc

Ipak, kako se radi o dečku iz Njemačke, s kojim su već razgovarali iz Njemačkog saveza i ponudili mu da igra za Elf, nije dovoljno takvog igrača samo pozvati, ma koji to izbornik napravi, odgovorni u HNS-u trebaju otići u München, razgovarati s njim i roditeljima te pokušati dogovoriti da bude hrvatski, a ne njemački reprezentativac.

stanisic

Biće težak posao za HNS da otme ovog dragulja, a svakako da će odluka Kovača i uprave Bayerna da ga ne puste da ide za Hrvatsku dodatno doliti ulje na vatru i možda i zacementirati odluku mladog igrača.

(Sport.ba)


























































 

 

Učitaj još novosti