09. 08. 2018 - 20:53
RASTUŽIO MILIONE HRVATA: Kovačić OTKRIO šta mu je na odlasku...
907
Shares
RASTUŽIO MILIONE HRVATA: Kovačić OTKRIO šta mu je na odlasku rekao Luka Modrić

ZANIMLJIVA IZJAVA

RASTUŽIO MILIONE HRVATA: Kovačić OTKRIO šta mu je na odlasku rekao Luka Modrić

Sport.ba
09. 08. 2018 - 20:53
0
Shares

Mateo Kovačić zvanično je stigao u London u sklopu posudbe iz Real Madrida. Po dolasku u Chelsea, obratio se publici. "Sretan sam i uzbuđen dolaskom u Chelsea. Osjećaj je izvanredan i davat ću sve od sebe za momčad", rekao je Kovačić i otkrio što mu je rekao suigrač iz Reala i reprezentacije.

kovacic

Otkrio je šta mu je sada već bivši klupski saigrač Luka Modrić rekao, pomalo dirljivo ali zasigurno korisno. "Uvijek pričam s Lukom. Rekao mi je da je London nevjerovatan grad. Poručio mi je da će mi Premierliga biti teška na početku, ali to i sam znam. Naravno da je sretan zbog mene, ali i tužan što odlazim jer smo bili bliski."

modric-kovacic

Kovačić je za Real odigrao 109 utakmica u tri godine. Osvojio je tri Lige prvaka i špansko prvenstvo te zabio tri i asistirao za osam golova. U prosjeku je igrao 49 minuta po utakmici.

kkovacic

Hrvatski reprezentativac ima ugovor sa Realom do 2021. godine, a vidjet ćemo kako će se odvijati ta priča. Nema sumnje da će igranje za Chelsea biti pravi izazov za njega, a ostaje da vidimo kako će se uklopiti u novi stil fudbala.

kova

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti