09. 08. 2018 - 18:34
U ENGLESKOJ ZAVRŠEN PRELAZNI ROK Tottenham će ga pamtiti jer...
907
Shares
U ENGLESKOJ ZAVRŠEN PRELAZNI ROK Tottenham će ga pamtiti jer je ušao u historiju

ČUDNA POLITIKA

U ENGLESKOJ ZAVRŠEN PRELAZNI ROK Tottenham će ga pamtiti jer je ušao u historiju

Sport.ba
09. 08. 2018 - 18:34
0
Shares

Tottenham je ovog ljeta ušao u historiju engleskog nogometa. Tim iz Londona odlučio je da se vodi takvom politikom da ovog ljeta ne dovedu nijedno pojačanje. Tako je i bilo, Spursi nikoga nisu doveli, ali svejedno najavljuju kako će sljedeća sezona biti njihova.

pochettino

I sam trener Spursa, Maurizio Pochettino, danas se obratio javnosti po pitanju prelaznog roka. Upitan je kako je moguće to da klub nije doveo nijednog igrača, ali argentinski stručnjak na klupi Tottenhama odgovoro je kako je bolje zadržati igrače, nego trošiti novac besmisleno.

kane

Ali Spursi svejedno najavljuju dosta naredne sezone. Dugo već nisu napravili neki poseban rezultat na domaćoj i međunarodnoj sceni, ali najavljuju kako će se sljedeće sezone to promijeniti.

Ruku na srce, Tottenham ima kvalitetnu ekipu, ali ona koliko god je kvalitetna treba joj neko osvježenje u vidu novog igrača.

eriksen

Koliko će moći Tottenham sa Kaneom, Eriksenom, Sonom, Alijem, Llorisom i ostalima vidjet ćemo. Definitivno je Tottenham tim sa nekoliko sjajnih igrača, te se mogu pohvaliti kako na svakoj poziciji imaju igrača svjetske klase.

lloris

No, tako je bilo i prošle sezone pa nisu mogli parirati Cityu i nekim ostalim klubovima. Vrlina ove ekipe je definitivno uigranost, ali mana je ta što svi ostali klubovi znaju na šta se svodi igra Spursa. Bilo kako bilo, Pochettino valjda zna šta radi.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti