08. 08. 2018 - 23:22
TRANSFER ROK SE BLIŽI KRAJU, TRŽIŠTE GORI: Ovo su svi...
907
Shares
TRANSFER ROK SE BLIŽI KRAJU, TRŽIŠTE GORI: Ovo su svi transferi na jednom mjestu

LUDNICA NA TRŽIŠTU

TRANSFER ROK SE BLIŽI KRAJU, TRŽIŠTE GORI: Ovo su svi transferi na jednom mjestu

Sport.ba
08. 08. 2018 - 23:22
0
Shares

Transfer rok se bliži kraju, prvi završava u Engleskoj a tržište gori od transfera. Predstavljamo vam sve najvažnije transfere na jednom mjestu.

Kepa Arizabalaga je najskuplji golman u istoriji fudbala Kolumbijac

kepa

Carlos Sanchez očekuje se sutra u Londonu na ljekarskim pregledima u West Hamu

sancez

Fulham je zakasnio sa ponudama za Joa Bryana iz Bristol Citya, pošto je igrač već dogovorio transfer u Aston Villu. Jedino, ako se momak ne predomisli jer ipak je druga stvar kad te zovu iz Premier lige.

Ništa od Juliana Draxlera u Milanu ovog ljeta. Čelnik Rossonera Leonardo ga je zvao danas, ali je dobio odgovor lično od Nijemca da nije zainteresovan za prelazak na San Siro.

draxler

Manchester United hoće Kurta Zoumu!

Danny Rose ide u Schalke

rose

Watford panično juri za pojačanjima u ovim posljednjim satima, a večeras je pitao i Juventus da im pozajmi Stefana Sturara na godinu dana. Nije nerealno, Stara dama bi voljela da ga se otarasi.

sturaro

Bešiktaš pokušava da dovede golmana, a jedna od opcija je David Ospina iz Arsenala koji je postao višak dolaskom Bernda Lena.

I dok je Chelsea bio poprilično škrt na informacijama oko ovog transfera, Real se otvorio malo više, pa je na svom sajtu objavio i da će Courtois potpisati sutra šestogodišnji ugovor u Madridu i biti predstavljen od 13 časova.

tibaut

Wolves i Manchester City su se sporazumjeli večeras oko obeštećenja za Oleksandra Zinchenka (18.000.000 eura), ali je pitanje mogu li Građani da ubijede svog fudbalera da se preseli na Mulino. Jer, Ukrajincu je sasvim lijepo da bude i rezerva u Cityu.

zincenko

Transfer Domagoja Vide iz Bešiktaša u Arsenal nije više aktuelan, objavili su pojedini turski mediji.

Mladi danski vezista Matias Jansen (22) prešao je iz Nordsjelanda u Celtu. Detalji transfera nisu objavljeni

jansen

Mnogi engleski novinari javljaju da Jose Mourinho ne odustaje od Jeroma Boatenga i da je optimista da je transfer izvodljiv. Kao što rekosmo, u igri je pozajmica, bez obzira što Bayern hoće samo da ga proda.

Milan i Chelsea su se u suštini dogovorili oko transfera Tiemuea Bakayoka na San Siro, ali je problem njegova plata od 6.500.000 po sezoni koju Rossoneri ne mogu da isprate. Sada se vode pregovori oko podjele tog troška.

bakayoko

Defanzivac Barselone Marlon Santos (22) seli se na pozajmicu u Newcastle. Svrake će za ovaj posao platiti 2.000.000 eura, bez ugovorenog otkupa, a Brazilac čeka radnu dozvolu.

marlon

Nove informacije oko Mischya Batshuayia i potencijalnog transfera u Primeru: Belgijanac će preći u Valenciju na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone. Dakle, moraće da se izbori za stalni ugovor.

Brazilac Bernard je stigao u Liverpool na ljekarske preglede. Očekuje se da u narednih 48 sati on zvanično postane novi fudbaler Evertona.

bernard

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti