08. 08. 2018 - 20:12
GIROUD I HAZARD SVIM SILAMA NAGOVARAJU FRANCUSKU ZVIJEZDU:...
907
Shares
GIROUD I HAZARD SVIM SILAMA NAGOVARAJU FRANCUSKU ZVIJEZDU: Dođi u Chelsea da pokorimo svijet!

ODLIČAN IGRAČ

GIROUD I HAZARD SVIM SILAMA NAGOVARAJU FRANCUSKU ZVIJEZDU: Dođi u Chelsea da pokorimo svijet!

Sport.ba
08. 08. 2018 - 20:12
0
Shares

Transfer rokovi širom Evrope polako se privode kraju, a tek sada stvari doživljavaju vrhunac. Čini se kao da su mnogi čekali sami kraj roka da bi dodatno potkuhali stvari na tržištu, a burno je širom Evrope. Dok se u Zapadnom Londonu čeka Kovačićev dolazak, Chelsea koristi svoje igrače kako bi obezbjedili potpis Nabila Fekira.

fekir

Kako SkySport preko dobro informisanih izvora tvrdi, od juče su sa Fekirom razgovore obavili Olivier Giroud i Eden Hazard, mada je iskusni francuski napadač otkrio da su obojica s njim pričala još tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

girud

"Pričao sam s njim još i dok smo bili u reprezentaciji zajedno, kada mu je propao transfer u Liverpool. U međuvremenu je s njim pričao i Eden Hazard, rekao mu je samo najljepše stvari. Jako bih volio da Fekir dođe. On je strašan igrač. Ne znam da li će se nešto desiti, ali vidjećemo uskoro", rekao je Giroud.

giroud

I trener Lyona Bruno Genesio nije mogao da kaže da li će Fekir ostati ili ne. "Prerano je tvrditi da će Fekir ostati. On je na kraju prošle sezone izrazio želju da ode. Ima vremena do kraja prelaznog roka, postoje neke opcije. Odgovorićemo kada vrijeme dođe".

bruno

Ono što još ide u prilog Chelseaju je to što je i sam Fekir u intervjuu za jednu francusku televiziju otkrio da postoji mogućnosti njegovog napuštana Lyona do kraja ljeta.

Čini se da bi transfer Fekira u Chelsea vrlo lako mogao da se desi, Abramovič će morati da put Francuske pošalje 70 miliona eura, a biće to vjerovatno ponuda na koju Lyon neće ostati nijem.

nabil

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti