08. 08. 2018 - 17:12
U okršaju najboljih hrvatskih tenisera Čilić pobijedio Ćorića...
907
Shares
U okršaju najboljih hrvatskih tenisera Čilić pobijedio Ćorića i 7. put uzastopno

TORONTO

U okršaju najboljih hrvatskih tenisera Čilić pobijedio Ćorića i 7. put uzastopno

Sport.ba
08. 08. 2018 - 17:12
0
Shares

U okršaju dva najbolja hrvatska tenisera u 2. kolu teniskog turnira u Torontu, Marin Čilić je sa 6:3, 3:6, 6:1 svladao Bornu Ćorića nakon dva sata i četiri minute igre.

Sedmi teniser svijeta je u prvom setu servirao pet aseva, a Ćorić dva te je uz to napravio i dvije dvostruke greške. Čilić je u prvom setu imao realizaciju prvog servisa 100 posto i spasio je dvije break lopte, a Ćoriću je jednom uzeo servis za rezultat 6:3.

U drugom setu drugačija slika. Ćorić je servirao pet aseva, uzeo jedan servis Čiliću i bio bolji na prvom servisu tako da je ovaj set dobio sa 6:3. Treći set opet donosi dominaciju Čilića koji servira šest aseva i dva puta uzima servis 20. tenisaču svijeta za 6:1 i pobjedu u meču.

Čilić je servirao ukupno 12 aseva, a Ćorić osam, spasio je sedam od osam break lopti i tri puta Ćoriću uzeo servis.

Ovo je sedma pobjeda Čilića u isto toliko mečeva protiv Ćorića. U trećem kolu najboljeg hrvatskog tenisera čeka pobjednik susreta između Argentinca Diega Schwartzmana i Amerikanca Sama Querreya. Protiv Schwartzmana, 12. na ATP listi, Čilić ima omjer pobjeda i poraza 1-1, dok je u šest mečeva protiv Querreya, 32. reketa svijeta, hrvatski teniser upisao isto toliko pobjeda.  

(Sport.ba)

Učitaj još novosti