08. 08. 2018 - 13:53
Matić ponosno pokazao isklesano tijelo: Spremniji je kao nikad...
907
Shares
Matić ponosno pokazao isklesano tijelo: Spremniji je kao nikad do sad, izgleda kao Ronaldo, a Lukaku ga loži...

SJAJNA ATMOSFERA MEĐU CRVENIM ĐAVOLIMA

Matić ponosno pokazao isklesano tijelo: Spremniji je kao nikad do sad, izgleda kao Ronaldo, a Lukaku ga loži...

Sport.ba
08. 08. 2018 - 13:53
0
Shares

Manchester United nije baš briljirao u pripremnim utakmicama, a atmosfera u timu je na odličnom nivou. U petak Crveni đavoli dočekuju Leicester na "Old Traffordu" i tim susretom otvorit će novu premijerligašku sezonu na Otoku.

11

Jose Mourinho je tokom priprema mnogo se žalio na to da mu čelnici nisu dovodili baš pojačanja po želji pa do toga da su pojedini igrači poptu Valencije stigli dosta "zapušteni". Međutim, svakako da ga može radovati što je jedan od njegovih miljenika stigao nikad spremniji.

12

Srpski fudbaler Nemanja Matić mršaviji je nego ikad, a izgleda da je pauzu poslije ne baš bajnog Mundijala iskoristio da se spremi za narednu sezonu. Bivši veznjak Chelseaja je u svlačionici čak zauzeo i karakterističnu pozu kao Cristijano Ronaldo, a sudeći po trbušnjacima izgleda da baš ne zaostaje za slavnim Portugalcem.

13

Atmosferu je dodatno podgrijao napadač Romelu Lukaku, koji se u ponedjeljak pridružio saigračima nakon što je s Belgijom osvojio treće mjesto u Rusiji. Engleski mediji ističu da njegovo prijateljstvo s Alexis Sanchezom svakodnevno raste, te se može očekivati još uspješnija saradnja na terenu...

(Sport.ba)
Učitaj još novosti