07. 08. 2018 - 13:24
Zakarić oduševljen Partizanom: Neizmjerno sam sretan!
907
Shares
Zakarić oduševljen Partizanom: Neizmjerno sam sretan!

PRIJAVLJEN I ZA EVROPSKE MEČEVE

Zakarić oduševljen Partizanom: Neizmjerno sam sretan!

Sport.ba
07. 08. 2018 - 13:24
0
Shares

Goran Zakarić je najnovije pojačanje Partizana, a već je trenirao s prvim timom i uskoro bi mogao debitirati. Kakvi su njegovi prvi utisci, rekao je za zvaničnu stranicu kluba.  

- Prvi utisci su zaista fenomenalni, kako svaki igrač samo može da poželi. Prihvatili su me kao svog svi od igrača, stručnog štaba do osoblja na Teleoptiku. Najviše vremena provodim s Ognjenom Ožegovićem, jer se znamo odranije, a s kojim sam i cimer na Teleoptiku. Mnogo mi je pomogao oko svega u klubu. On me dočekao, uveo na centar, upoznao sa saigračima. O samom centru je izlišno govoriti. Sve je na vrhunskom nivou i slobodno mogu reći da je među rijetkima u regionu po infrastrukturi - rekao je Goran Zakarić.

Bivši igrač Željezničara priključio se ekipi i bit će na raspolaganju za mečeve protiv Nordsjelanda. 

- Ja sam jedva čekao da se priključim ekipi i obučem crno-beli dres koji je san mnogih dječaka i momaka. Sretan sam što sam tu i nadam se da ću pomoći ekipi - istakao je Zakarić.

U meču protiv Mladosti iz Lučana nije mogao da igra, ali je rekao da će ekipa rasti iz meča u meč i da se nada da će Partizan uspjeti da se bori za titulu u srbijanskom prvenstvu. Zakarić očekuje da će se Partizan plasirati u plej-of Evropske lige. 

- Očekuje nas treće pretkolo i neizmjerno sam sretan što sam prijavljen za taj meč. Nadam se da ću dobiti priliku da pomognem ekipi i zaista bih dao sve od sebe. Vjerujem u nas, našu ekipe i očekujem dobar rezultat i prolazak u plej-of - zaključio je Zakarić.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti