06. 08. 2018 - 20:44
USPAVANI DIV SE NAPOKON PROBUDIO: Real Madrid doveo prvo...
907
Shares
USPAVANI DIV SE NAPOKON PROBUDIO: Real Madrid doveo prvo veliko pojačanje, slijeće večeras potpis ujutru!

ODLIČAN POSAO

USPAVANI DIV SE NAPOKON PROBUDIO: Real Madrid doveo prvo veliko pojačanje, slijeće večeras potpis ujutru!

06. 08. 2018 - 20:44
0
Shares

Već dugo se priča o prelasku belgijskog golmana u redove madridskog Reala, a sada se čini da je stvar gotova. Thibaut Courtois večeras stiže u Madrid na potpisivanje ugovora s Realom, tvrdi dobro upućena Marca. Sjajni vratar već se neko vrijeme želi vratiti u glavni španjolski grad, gdje je od 2011. do 2014. čuvao gol Atletica na posudbi, a ondje mu živi i obitelj.

thibaut

"Ljetna saga o dolasku Courtoisa u Real bliži se kraju. Europski prvak vjeruje da će završiti posao u narednim satima. Vratar je dobio dozvolu trenera Maurizija Sarrija da napusti Stamford Bridge i ode u Madrid na potpisivanje ugovora. Službeno najbolji vratar Svjetskog prvenstva u Rusiji ima još samo godinu dana ugovora s Chelseajem, koji ne želi riskirati i izgubiti ga besplatno sljedećeg ljeta. Zato bi engleski klub trebao od njegovog transfera zaraditi oko 35 miliona eura, a Real dobiti veliko pojačanje na golu", piše Marca.

Courtois je član Chelseaja od 2011. godine, kada je stigao iz Genka za devet miliona eura. Nakon toga je tri sezone bio na posudbi u Atleticu, s kojim je osvojio gotovo sve - od Primere, Kupa kralja, Europa lige, a izgubio je finale Lige prvaka baš od Reala (4:1 nakon produžetaka) u Lisabonu. Nema sumnje da će najbolji golman proteklog Mundijala u Rusiji, biti ogromno pojačanje za "Kraljeve", a možda ovaj transfer razmrda upravu i pokrene val transfera u Real Madridu.

tiboo

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti