06. 08. 2018 - 13:30
Ronaldo izazvao haos na ulicama Milana: Sve je pak zasjenila...
907
Shares
Ronaldo izazvao haos na ulicama Milana: Sve je pak zasjenila Georgina - niko nije mogao vjerovati šta je obukla

LUDI PROVOD U GRADU MODE

Ronaldo izazvao haos na ulicama Milana: Sve je pak zasjenila Georgina - niko nije mogao vjerovati šta je obukla

Sport.ba
06. 08. 2018 - 13:30
0
Shares

Nije dugo trebalo Cristijanu Ronaldu da po prvi put zatrese mrežu u novom dresu. Doduše, riječ je o trening-utakmici, ali opet... Portugalac je zajedno s Bentancurom, Bonuccijem, Douglasom Costom, Cuadradom i Dybalom zaigrao s Juventusovom drugom momčadi (zapravo U23 momčad koja će igrati u Serie C). Treneri su ih izmiješali i igrali su međusobno, a osim Cristijana, pogotke su postigli i Cuadrado i Dybala.

A nakon što se preznojio sa saigračima u tom prijateljskom susretu, odjurio je nakon treninga Cristiano Ronaldo u Milan gdje je uživao u društvu svoje djevojke Georgine.

"Dobra večer s mojom ljubavi...", objavila je Georgina selfie sebe i Cristiana na twitteru.

Njih dvoje su u ''grad mode'' došli s namjerom da posjete velike trgovinske lance, a na ulicama su izazvali pravi haos. Oduševljena masa skupila se oko sretnog para, te su željeli se fotografisati i pokupiti koji autogram od portugalske zvijezde.

22

23Video snimci i fotke su brzo osvanule na društvenim mrežama gdje su mnogi komentarisali Georginin prekratak šorts.

Mogao si je Portugalac priuštiti taj kratki izlet u grad mode jer je danas slobodan dan za njega i saigrače. U utorak nastavljaju s treninzima, imat će ih čak dva, a onda je u srijedu opet dan odmora jer se glavnina ekipe vraća s američke turneje, a priključit će se i Mario Mandžukić. Tim se kompletira u petak kad dolazi i Blaise Matuidi, koji je s Francuskom popeo se na krov svijeta.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti