06. 08. 2018 - 09:11
EKSKLUZIVNO: Modrić zatražio HITAN sastanak s Perezom i reći...
907
Shares
EKSKLUZIVNO: Modrić zatražio HITAN sastanak s Perezom i reći će mu ono što niko ne želi čuti u Madridu!

ŽELI POJAČATI INTER

EKSKLUZIVNO: Modrić zatražio HITAN sastanak s Perezom i reći će mu ono što niko ne želi čuti u Madridu!

Sport.ba
06. 08. 2018 - 09:11
0
Shares

Nastavlja se trakavica oko Luke Modrića i potencijalnog prelaska iz madridskog Reala u milanski Inter. Ugledna "Gazzetta dello Sport" tvrdi da je hrvatski reprezentativac zatražio sastanak s predsjednikom Florentinom Perezom.

Italijani idu i korak dalje i tvrde kako će uz Modrića na tom sastanku biti i njegov agent i kako će njih dvojica Perezu priopćiti da kapiten vatrenih odlazi u Inter! Kako god, sastanak se ne može održati prije četvrtka jer se tek tada kraljevski klub na čelu s predsjednikom Perezom i njegovom desnom rukom Jose Angelom Sanchezom, vraća s američke turneje.

perez640535641020180315191603

I dok sa Čizme stižu signali o Lukinom odlasku, njegov saigrač Lucas Vazquez bio je gost u emisiji Tiempo de Juego na Cadena Copeu i malo umirio Realove navijače.

"Ja sam miran, računamo na njega i da će se vratiti u Madrid. Da će nastaviti uživati u nogometu. Nemam ni najmanje sumnje da će Luka ostati u Realu, iako u nogometu nikad ne znaš...", poručio je Lucas. Realov krilni napadač nastavlja u optimističnom tonu.

real-benzema-vasquez-asensio

"On je igrač Reala i nastavit će to biti. Kažem to na temelju osjećaja jer mu nisam u glavi, ali sam siguran da želi nastaviti karijeru ovdje. I nismo uopće razmišljali kako igrati bez njega iduće sezone jer je on i dalje igrač Reala."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti