05. 08. 2018 - 23:16
RONALDO ZAVAPIO: Dovedite ga pa da idemo po Ligu prvaka!
907
Shares
RONALDO ZAVAPIO: Dovedite ga pa da idemo po Ligu prvaka!

ŽELI KEYLOR NAVASA U TORINU

RONALDO ZAVAPIO: Dovedite ga pa da idemo po Ligu prvaka!

Sport.ba
05. 08. 2018 - 23:16
0
Shares

Cristiano Ronaldo još nije debitovao za Juventus, ali je zato Staroj dami predložio da dovedu zvijezdu Real Madrida! Nakon što je završio svoj transfer u Juventus ranije ovog ljeta, čini se kao da Cristiano Ronaldo nije zadovoljan s tim što se samo on preselio u Torino iz glavnog grada Španije.

Don Balon je izvijestio da je portugalska zvijezda savjetovao talijanskim divovima da krenu u potjeru za golmanom Real Madrida, Keylor Navasom. Izvještaj također primjećuje da je Ronaldo svjestan da se Realov predsjednik Florentino Perez želi riješiti bivšeg golmana Levantea ovog ljeta, što će Juventusu omogućiti lakše potpisivanje kada bi poslušali Ronaldov savjet.

marcelo-navas-real

Potpisivanje Navasa bio bi pametan posao od Stare dame, jer bi im bilo jasno da će potpisati jednog od najboljih svjetskih čuvara mreže. Sa Gianluigi Buffonom koji je sada otišao u PSG, Juventusove opcije između stativa su sada Wojciech Szczesny i Mattia Perin, dvije zvijezde koje su manji nivo u odnosu na Buffona.

perin-milan-genoa-rinvio-2017-2018-750x450

Navas se pokazao uistinu velikim golmanom za Los Blancose posljednjih nekoliko sezona, a njegov nastup je bio ključni dio kluba koji je zaredom osvojio tri naslova Lige prvaka. Kostarikanac bi bio sjajno pojačanje za Juventus i kada bi se to dogodilo, mogao bi pomoći navijačima kluba da zaborave na Buffonov odlazak mnogo ranije.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti