04. 08. 2018 - 21:35
TINJA U REALOVOJ SVLAČIONICI: Dio igrača bijesan, čeka se...
907
Shares
TINJA U REALOVOJ SVLAČIONICI: Dio igrača bijesan, čeka se Lopeteguijeva reakcija

MARCA

TINJA U REALOVOJ SVLAČIONICI: Dio igrača bijesan, čeka se Lopeteguijeva reakcija

Sport.ba
04. 08. 2018 - 21:35
0
Shares

Nekoliko zvijezda Reala je nezadovoljno povlaštenim tretmanom kakav navodno ima Sergio Ramos, javlja španska "Marca". Kapitenu je već drugu godinu zaredom odobreno više slobodnih dana u odnosu na druge, a to je posebno zasmetalo njegove kolege iz reprezentacije koji su odigrali isto utakmica kao i on, ali su se morali vratiti ranije.

Ramos je bio jedan od šestorice Realovih igrača koji su predstavljali Španiju u Rusiji gdje su ispali u osmini finala nakon što je domaćin bio uspješniji u izvođenju jedanaesteraca. Bez obzira na to što su zajedno završili sezonu, Isco, Asensio, Nacho i Lucas Vazquez su se u klub morali vratiti do 25. jula, a Dani Carvajal do 29. jula.

isco-sad-at-real-madrid-1

Stoper i kapiten kraljevskog kluba je pak imao obvezu vratiti se do 1. avagusta što je čak sedam dana odmora više nego što su imali njegove kolege. Odlaskom Ronalda, Ramos više ne dijeli lidersku ulogu s nikim, i sada će sam biti gospodar svlačionice, pa će mu u održavanju reda biti potrebna prije svega naklonost domaćih igrača, koju bi on mogao izgubiti bude li i dalje imao veće beneficije od drugih.

ronaldo-i-ramos

Real će uskoro i službeno krenuti u sezonu, 15. avgusta igraju europski Superkup protiv Atletica, a ligašku sezonu otvaraju utakmicom protiv Getafea na Santiago Bernabeu četiri dana kasnije.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti