07. 08. 2018 - 11:25
KONAČNO ĆE BITI STRAH I TREPET: Ovako će izgledati nova...
907
Shares
KONAČNO ĆE BITI STRAH I TREPET: Ovako će izgledati nova postava Liverpoola (GRAFIKA)

KLOPP IMA MOĆNU MAŠINERIJU

KONAČNO ĆE BITI STRAH I TREPET: Ovako će izgledati nova postava Liverpoola (GRAFIKA)

Sport.ba
07. 08. 2018 - 11:25
0
Shares

Nakon što je prije nekoliko mjeseci ekipa s "Anfielda" dovela Nabyja Keitu iz Red Bull Leipziga, stigli su i Fabinho iz Monaca, Xherdan Shaqiri iz Stokea, a završen je potpis golmana Alissona Beckera.

Obzirom da je klub uspio da zadrži ključne igrače kao što je Mohamed Salah, očekuje se da će Liverpool u novu sezonu ući sa jednim od najjačih igračkih kadrova u Premiershipu i navijači ne očekuju ništa manje od titule.

Engleski mediji su već počeli s predviđanjima kako bi trebala izgledati prva postava Redsa naredne sezone. Na golu će svakako biti sjajni Alisson, a svoje mjesto u veznom redu će zauzeti Fabinho i Keita, dok će im društvo praviti Henderson. U napadu ostaje dobro poznata trojka – Salah, Mane i Firmino.

sadio-mane-roberto-firmino-mohamed-salah-emre-can-liverpool

Osim sjajne prve postave Redsi će imati i odličnu klupu što je jako lijepo prikazano u priloženoj fotografiji. Pogledajte kako bi trebala izgledati postava slavnog kluba sa "Anfielda":

2

Mnogi smatraju da je ovo konačno dovoljno za titulu, a vi? Uz još poneko moguće pojačanje - ekipa zaista izgleda impresivno...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti