01. 08. 2018 - 15:55
ZABORAVITE EL CLASICO: Derby d'Italia postat će najjači derbi...
907
Shares
ZABORAVITE EL CLASICO: Derby d'Italia postat će najjači derbi na svijetu

TALIJANI OZBILJNO PRIJETE

ZABORAVITE EL CLASICO: Derby d'Italia postat će najjači derbi na svijetu

Germanijak.hr
01. 08. 2018 - 15:55
0
Shares

El Clasico, odnosno derbi Real Madrida i Barcelone, već je godinama bez konkurencije najjači, najpoznatiji i najgledaniji derbi na svijetu, susreti dvaju španjolskih rivala ne paraliziraju samo njihovu domovinu na 90 minuta, nego cijeli svijet.

Cristian Ronaldo već je preselio na Čizmu preašvši iz Reala u Juve u transferu vrijednom 130 milijuna eura, a dođe li Luka Modrić u Inter, o čemu danas pišu svi relevanti talijanski sportski mediji, uključujući transfer gurua Gianlucu di Marzija, odnos snaga u europskom nogometu mogao bi se promijeniti.

1

Novi "klasični" mogao bi postati Derby d'Italia, odnosno utakmica Juventusa i Intera jer pogled na momčadi s kojima bi talijanski giganti mogli istrčati iduće godine ostavit će vas u bunilu. Ronaldo, Icardi, Mandžo, Perišić, Nainggolan, Dybala, Pjanić, sve igrači top klase, europska elita, a kad im se još priključe želje, poput Modrića u Inter ili Bonuccijeva povratka u Juve, El Clasico bi mogao pasti u drugi plan.

2

Juventus većinu momčadi već ima pripremljenu, nedostaje još jedino Leonardo Bonucci, koji bi se trebao vratiti u Staru damu u razmijeni s Milanom za Mattiju Caldaru. Cristiano Ronaldo, Joao Cancelo i Emre Can trebali bi pojačati udarnu momčad ionako nakrcanu zvijezdama poput Mandžukića, Pjanića, Dybale, Chiellinija...

3

Inter je također praktički spreman, posudba Šime Vrsaljka zaokružila je momčad Lucianu Spallettiju, a mogući dolazak Luke Modrića bit će samo bonus.

U najvećem talijanskom derbiju tako bi mogli s jedne strane biti Szczesny - Cancelo, Chiellini, Bonucci, Sandro - Can, Matuidi - Dybala, Pjanić, Ronaldo - Mandžukić, a s druge Handanović - Miranda, Skriniar, De Vrij - Vrsaljko, Brozović, Modrić, Nainggolan, Asamoah - Perišić i Icardi.

ronaldoo

El Clasicu bi ostali Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Kovačić, Casemiro - Bale, Benzema i Asensio, odnosno na Barcinoj strani Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitić, Coutinho - Messi, Suarez, Dembele.

4

Hrvatska bi i dalje imala po jednog predstavnika sa svake strane u španjolskom derbiju, a najveći talijanski derbi postao bi pravi, mali "hrvatski pir" s ukupno čak šestoricom Hrvata, Interovim pokerom te Mandžom i Pjacom na suprotnoj strani.

Učitaj još novosti