27. 07. 2018 - 18:31
JE LI OVO BARCINO TAJNO POJAČANJE? Katalonci krenuli po...
907
Shares
JE LI OVO BARCINO TAJNO POJAČANJE? Katalonci krenuli po zaboravljenu zvijezdu s Anfielda

SIMON MIGNOLET

JE LI OVO BARCINO TAJNO POJAČANJE? Katalonci krenuli po zaboravljenu zvijezdu s Anfielda

Sport.ba
27. 07. 2018 - 18:31
0
Shares

Šokantan transfer na pomolu. Barcelona dovodi zaboravljenu zvijezdu iz Liverpoola! Španski prvak je zainteresovan za potpis Liverpoolovog golmana Simon Mignoleta, navode španski mediji. Blaugrana je napravila iznenadni potez, tvrde oni.

mignolet

Španska medijska kuća Marca, citirajući Daily Mirror, izvještava kako prvak La Lige želi da napravi potencijalni transfer za belgijskog internacionalca. Isti članak navodi kako menadžer Barcelone Ernesto Valverde želi potpisati Mignoleta kako bi osigurao zamjenu za njemačkog reprezentativca Marc-Andre ter Stegena.

ter-stegen-busquets

Prema istoj priči, španski prvaci se suočavaju s konkurencijom turske ekipe Besiktasa da potpišu 30-godišnjeg golmana. I doista, Liverpool je želio koristiti Mignoleta kao igrača u ponudi za zvijezdu sa Svjetskog prvenstva, Domagoj Vidu iz Besiktasa, kako bi poboljšali svoje mogućnosti u odbrani.

vida

Redsi su napravili rekordnu ponudu za brazilskog golmana Alisson Beckera kojeg su doveli kako bi poboljšali problematičnu poziciju otkako je Pepe Reina napustio klub u 2013. godini. Alisson je završio transfer vrijedan 67 miliona funti u Liverpoolu unatoč tome što je prije bio povezan s prelaskom u Real Madrid i Chelsea.

Liverpool je također potpisao Fabinha iz Monaca, Naby Keitu iz Leipziga i Xherdan Shaqirija iz Stoke Cityja ovog ljeta.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti