25. 07. 2018 - 16:55
Kao u špijunskom filmu, OVA operacija je najbolje čuvana tajna...
907
Shares
Kao u špijunskom filmu, OVA operacija je najbolje čuvana tajna u istoriji Barse?

MALKOM NOVI ČLAN BARSE

Kao u špijunskom filmu, OVA operacija je najbolje čuvana tajna u istoriji Barse?

Sportske.net
25. 07. 2018 - 16:55
0
Shares

U španskim medijima, više nego bilo gde drugo, tajne cure iz klubova, jer vodeći listovi imaju krtice, pre svega u Realu i Barseloni. Ali, način na koji je Barselona izvela operaciju oko Malkoma koji je juče potpisao pokazuje da ni mediji nisu svemoćni.

Ovo je najbolje čuvana tajna u istoriji kluba, jer niko nije mogao da pretpostavi šta smeraju Katalonci. Dok je Bordo objavio da je stvar sa Romom završena, Katalonci su se verovatno smejali.

malcom1

Prvo, jer su sve dogovorili još pre dve nedelje, tačnije stavili fudbalera Bordoa na čekanje. Njemu je tada rečeno da su male šanse da Barsa kupi Vilijana i da je on alternativa. Sa Čelsijem se nisu dogovorili, poslali su tri ponude, ali i pokušavali da u posao uključe Andre Gomeša što su "Plavci" odbili.

gomes

Kada je postalo jasno da je Roma završila posao, pojavila se Barselona. Poslala je veću ponudu Bordou, Malkom je jasno promenio pravac i prihvatio uslove većeg kluba.

Bordo je dobio veći novac, šest miliona više, ali oni nisu mogli ništa da učine, jer Malkom ništa nije potpisao. On jeste razgovarao sa Romom, ali zvanično transfer nije dogovoren. Jednostavno je odbio da se preseli u Seriju A, pa Žirondinci nisu imali nikakvo drugo rešenje, njima je bitno da napune kasu.

malcom2

Šta znači Romina tužba? U Španiji tvrde, baš ništa, Monći je nasamaren, uostalom Barselona je platila Brazilcu milion više po sezoni nego što je nameravala Roma. Na kraju, iako je izgledalo i pričalo se da se sve promenilo za pet minuta, nije baš tako, jer je Barsa razmišljala unapred i stavila mladog fudbalera na listu čekanja.

malcom3

Cela priča ni njemu ne služi na čast, ali osim neke moralne osude koja je takođe upitna, jasno da je on gledao gde mu je bolje i gde će uzeti više novca. Sada će Roma probati da dovede drugog igrača, pominje se opet Zijeh, ali i fudbaleri poput Susa iz Milana, Berardi, dok sanjaju Federika Kjezu koji je u ovom trenutku nemoguća misija.

malcom4

Današnji mediji pišu da su na listi Tovin iz Marseja, Pulišić iz Dortmunda koga hoće i Real, kao i Leon Bejli iz Leverkuzena, ali to su nagađanja...

Učitaj još novosti