22. 07. 2018 - 23:03
United dovodi jednu od najvećih zvijezda Mundijala: Za sjajnog...
907
Shares
United dovodi jednu od najvećih zvijezda Mundijala: Za sjajnog stopera čak 65 miliona!

HARRY MAGUIRE

United dovodi jednu od najvećih zvijezda Mundijala: Za sjajnog stopera čak 65 miliona!

22. 07. 2018 - 23:03
0
Shares

United je spreman potrošiti čak 65 milina funti na sjajnog defanzivca - zvijezda sa Svjetskog prvenstva stiže na "Old Trafford"! Manchester United je navodno spreman platiti čak 65 miliona funti kako bi doveo Leicesterovog braniča Harryja Maguirea.

maguire

Vrijednost engleskog internacionalca je vjerovatno porasla nakon što je imao zaista odlične nastupe na Svjetskom prvenstvu s Engleskom, jer im je pomogao da stignu do polufinala ovog natjecanja, gdje su izbačeni od Hrvatske.

hrvatskaaaengepa

Maguire izgleda kao igrač koji bi mogao predstavljati veliku nadogradnju Unitedovih trenutnih odbrambenih opcija, a klub se neko vrijeme povezivao s novim potencijalnim potpisima na toj poziciji.

maguire

Međutim, prije nego što se 65 miliona funti za Maguirea potroši, Crveni vragovi će vjerovatno morati da prodaju jednog od svojih drugih trenutnih igrača, kao što su Chris Smalling, Marcos Rojo ili Eric Bailly, no za Baillyja je sigurna pozicija sljedeće sezone, prema pisanu "Daily Maila".

baily

Izvještajsugerira da ti igrači imaju neke od klubova koji ih žele, pa bi to mogao biti ostvariv cilj, jer bi ovo bio zaista značajan napredak za njihovu zadnju liniju. Maguire se prošlog ljeta pridružio Leicesteru, ali je impresionirao s odličnim nastupima u odbrani prije nego što je postao ključni član Engleske i Gareth Southgatea.

alderweireld-0

United je također povezan s Tottenhamovim Toby Alderweireldom kao opcijom u odbrani ovog ljeta.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti