21. 07. 2018 - 21:23
Prokletstvo čuvenog dresa: Odlazi mega zvijezda Juventusa,...
907
Shares
Prokletstvo čuvenog dresa: Odlazi mega zvijezda Juventusa, velikan čeka k'o zapeta puška

U IGRI I REAL

Prokletstvo čuvenog dresa: Odlazi mega zvijezda Juventusa, velikan čeka k'o zapeta puška

Sport.ba
21. 07. 2018 - 21:23
0
Shares

Da li je Paulo Dybala na prodaju? U italijanskim medijima su sve češće glasine da će se Juventus odreći svoje "desetke", a broj kao da je proklet od kada je otišao legendarni Alex Del Piero.

Nosio ga je Carlos Tevez nekoliko godina, odbio da ostane do kraja ugovora i vratio se kući, Paul Pogba ga je nosio godinu dana, prodat je Unitedu, hoće li se slično desiti Dybali? Naime, Allegri ne vjeruje da u formaciji 4-3-3 koju namjerava forsirati za Dybalu ima mjesta.

Na bokovima, Allegri vidi Bernadeschija i Douglasa Costu, ili Mandžukića kao opciju. Smatra se da on vjeruje da Dybala nije baš idealno rješenje, pogotovo nakon dolaska Cristijana Ronalda u Torino. Sigurno je da Stara dama će prodati jednog od Argentinaca - upravo mladog napadača ili Gonzalo Higuaina!

Informacije da je Juventus tražio da Dybala otpusti svog brata kao agenta i da angažuje Raiolu nisu bez osnova, možda bi Napolitanac mogao da izdejstvuje transfer iz snova za Argentinca. PSG bi ga vidio rado u svojim redovima, ali tu ima i dosta drugih klubova koji sanjaju o sjajnom napadaču. Prije svih Liverpool, dok Arsenal nije baš realna opcija trenutno.

Još uvijek nije poznato koliko bi italijanski prvaci tražili za sjajnog napadača, koji na Mundijalu u Rusiji i nije dobio priliku. Smatra se da je u igri i Real...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti