21. 07. 2018 - 21:16
SPREMAN SMANJITI PLATU SAMO DA ZAIGRA ZA BARCU: Jedna od...
907
Shares
SPREMAN SMANJITI PLATU SAMO DA ZAIGRA ZA BARCU: Jedna od najvećih zvijezda Premiershipa zatražila transfer

PAUL POGBA U CENTRU PAŽNJE

SPREMAN SMANJITI PLATU SAMO DA ZAIGRA ZA BARCU: Jedna od najvećih zvijezda Premiershipa zatražila transfer

Sport.ba
21. 07. 2018 - 21:16
0
Shares

Zvijezda Uniteda odlazi u Barcelonu za nevjerovatno 134 miliona funti? Spreman je smanjiti platu kako bi otišao sa Old Trafforda! To su samo neki nasloviz iz štampe. Zvijezda Francuske i Manchester Uniteda Paul Pogba imao je turnir svog života na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a sada se čini da bi igračevo ljeto moglo biti divlje.

Francuski internacionalac je igrao svaku ključnu utakmicu za svoju reprezentaciju nakon što su uspjeli pobijediti Hrvatsku sa 4:2 u finalu kako bi osigurali svoj drugi svjetski naslov u historiji. Kao i prema Don Balonu, veznjak je spreman podnijeti smanjenje plaće kako bi osigurao transfer u Barcelonu ovog ljeta, uz napomenu da Pogba želi igrati za Blaugranu sljedeće sezone.

fc-barcelona-football-tickets

Isto izvješće također navodi da je procijenjen od strane Manchester Uniteda na 134 miliona funti, a cijena koju je Barcelona izjavila kako ne želi platiti. S Andresom Iniestom koji je sada otišao, na izlaznim vratima su Andre Gomes i Denis Suarez, koji se nikako ne uspijevaju nametnuti Ernesto Valverdeu. Zato Barca uveliko traga za adekvatnim veznakom.

iniesta

Uprkos činjenici da su uspjeli osigurati ligu i kup prošle sezone, Barcelona je izgledala jako tupo u nekim dijelovima sezone, s Ernesto Valverdeom koji se oslanjao na sreću mnogo više nego što je trebao.

paul-pogba-manchester-united-px7qldph44dc1pnsrb0n06sje

Pogba je spreman da smanji platu kako bi igrao na "Nou Campu" i to je nešto što će ga sigurno vidjeti kao omiljenog među navijačima Blaugrane ukoliko ode u Kataloniju. Još uvijek su to samo glasine, ali ako Barcelona bude spremna da se dogovori s Manchester Unitedom, onda će ovo biti jedno zanimljivo ljeto za Paul Pogbu, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom ove godine.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti