21. 07. 2018 - 21:12
Navijači Reala imaju novog ljubimca: Nećete vjerovati čiji...
907
Shares
Navijači Reala imaju novog ljubimca: Nećete vjerovati čiji dres je najprodavaniji trenutno!

LUKA MODRIĆ PREUZEO PRIMAT

Navijači Reala imaju novog ljubimca: Nećete vjerovati čiji dres je najprodavaniji trenutno!

Sport.ba
21. 07. 2018 - 21:12
0
Shares

Da li ste se zapitali koji dres je sada najpopularniji među fanovima Real Madrida? Dugo vremena vodeći je bio Ronalda, a sada kada je napustio klub, stvari su se okrenule za 360 stepeni. U Madridu imaju novog heroja!

ronaldo-juventus-jersey-0

Prvo lice Real Madrida je napustilo klub. Cristiano Ronaldo bio je pravi magnet za navijače, koji Juventus može već sada osjetititi na svojoj koži. Potonji je prodao nešto više od pola miliona svojih dresova u samo 24 sata nakon službene objave kluba da je Ronaldo i zvanično igrač Juventusa.

Nije tajna da je njegov dres bio daleko najprodavaniji u Realu, ali to više nije slučaj. Njegoimv odlaskom prestali su se i prodavati dresovi sa njegovim imenom, a prvo mjesto sada je preuzeo – Luka Modrić. Da, hrvatski reprezentativac, koji je osvojio naslov najboljeg igrača svjetskog prvenstva i svoje suigrače i reprezentaciju na prethodnom Svjetskom prvenstvu, odveo do drugog mjesta na ovom velikom sportskom događaju.

luka-modric

Od prošle sedmice, Real Madrid je prodao najviše dresova s ​​brojem deset i prezimenom Modrić. Realovi navijači imaju novog junaka, a na iznenađenje mnogih, Hrvatski veznjak je nadmašio čak i Španca Sergia Ramosa, koji je među navijačkim krugovima jedan od najcjenjenmih nogometaša Reala.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti