21. 07. 2018 - 12:25
OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Jeste li sigurni da znate šta je...
907
Shares
OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Jeste li sigurni da znate šta je Mandžukić radio na proslavi?

HRVATSKI NAPADAČ

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Jeste li sigurni da znate šta je Mandžukić radio na proslavi?

Sport.ba
21. 07. 2018 - 12:25
0
Shares

Nakon povratka srebrenih Hrvata iz Rusije, dogodile su se velike proslave i dočeci širom zemlje. Najprije su svi zajedno u Zagrebu dočekani pred oko pola miliona ljudi, a onda su igrači išli u svoje rodne krajeve gdje su im priređivani novi dočeci. Tako je i Mario Mandžukić, jedan od junaka, dočekan u Slavonskom Brodu.

mandzoslavonskibrod2-pixsell-625

Prilikom svega toga desila je jedna neočekivana situacija. Nastalo je guranje u masi jer su svi željeli vidjeti velikog Mandžu, a u svemu tome se izgubio jedan dječak, kojeg su onako uplakanog Mario i Miroslav Škoro pozvali na binu. Mandžukić je tješio dječaka i brisao mu suze, a ubrzo je došla njegova majka i sve je završilo na najljepši mogući način. Dječak je suze zamijenio osmijehom te je rekao kako je presretan jer je upoznao Mandžu.

mandzoslavonskibrod-pixsell-1200

"Kad vidim što ste ovdje napravili za mene mogu samo reći da sam jako, jako ponosan. Mogu vam svima zahvaliti jer nismo sami ostvarili ovaj uspjeh, mi smo to ostvarili s vama. Svaki dan smo gledali vaša videa, pružili ste nam energiju i hvala vam na tome", poručio je napadač svom Slavonskom Brodu. Veliki uspjeh ostvarili su Hrvati u Rusiji, a ovi kolosalni dočeci i slavlja širom zemlje sasvim su logičan slijed događaja.

 

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti