21. 07. 2018 - 09:11
Predsjednik napolija izvrijeđao Benzemu, a onda ga ovaj...
907
Shares
Predsjednik napolija izvrijeđao Benzemu, a onda ga ovaj odgovorom ušutkao za sva vremena!

EKSPRESAN ODGOVOR FRANCUZA

Predsjednik napolija izvrijeđao Benzemu, a onda ga ovaj odgovorom ušutkao za sva vremena!

Sport.ba
21. 07. 2018 - 09:11
0
Shares

Napoli je prodao Jorginha i Reinu, zaradio novca dovoljno za nova pojačanja, ali ne uspjevaju u tome. Konkurentni Juventus se strahovito pojačava iz dana u dan, dok Napoli stoji u mjestu. Sve to je vjerovatno teško palo njihovom predsjedniku Aureliu De Laurentisu, pa je oštro komentarisao.

laurentis

"Teško je uzeti novine u ruke koliko su prepune laži. Benzema i Di Maria u Napoliju? Laži! Imam dogovor s Ancelottijem oko klupske strategije pa mi nije jasno zašto bi netko mislio da bih ja, uz dužno poštovanje, doveo ta dva starca!? Nije na meni da povlađujem navijačima, oni nogomet igraju samo u kafiću, bolje bi im bilo da nas ostave da radimo na miru", poručio je prvi čovjek Napolija.

1527098603-940829-1527101546-noticia-normal

Međutim, tu se nije zaustavio jer se okrenuo Edinsonu Cavaniju, kojeg mediji također vraćaju na San Paolo. "Šanse da kupimo Benzemu nisu male, nego neznatne. Cavani ? Pa on zaradi 20 milijuna eura svaka dva mjeseca! Briljantan je igrač, ali ne vjerujem da će se odreći takve plaće. Ako mi kaže da je spreman smanjiti potraživanja i prihvatiti plaću u Napolijevim okvirima, odlično. Ali da smo mi već postigli dogovor je najobičnija ludost. Pa koji idiot ide u Pariz helikopterom? Za to se uzima jet", naglasio je.

screenshot-1

Nakon svega javio se Benzema, koji je odlučio odgovoriti predsjedniku Napolija... "Ja starac?! Ma on je samo još jedan luđak na mojoj listi", napisao je putem društvenih mreža. Nema sumnje da je Benzema gospodski "spustio" ovom bogatunu i da će naredni put pripaziti šta iznosi u javnost.

screenshot-2

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti