20. 07. 2018 - 10:23
UBLAŽAVA MUNDIJALSKU TUGU: Evo kako Leo Messi sa suprugom...
907
Shares
UBLAŽAVA MUNDIJALSKU TUGU: Evo kako Leo Messi sa suprugom uživa na ljetovanju!

ODMOR PRED SEZONU

UBLAŽAVA MUNDIJALSKU TUGU: Evo kako Leo Messi sa suprugom uživa na ljetovanju!

Sport.ba
20. 07. 2018 - 10:23
0
Shares

Leo Messi doživio je veliko razočarenje sa svojom reprezentacijom na Mundijalu. U Argentini su ispraćeni kao jedni od glavnih kandidata za naslov, posebno jer je Messi bio silno motivisan, ali vratili su se kao totalni gubitnici. Mučili su se od samog starta, provukli se kroz grupu, a presudila im je Francuska, kasnije i osvajač. Nakon ranog ispadanja Leo Messi je mogao ranije na godišnji odmor.

screenshot-10

Jedan od najboljih fudbalera svijeta sa svojom zanosnom suprugom otputovao je na Balearske otoke, gdje će provesti vrijeme do početka priprema Barcelone za sezonu. Nema sumnje da njih dvoje plijene mnogo pažnje, a zasigurno su glavna atrakcija tog dijela španske obale.

messi-and-wife1

Messi je na pomenutu špansku destinaciju stigao na moćnoj jahti, u pratnji supruge Antonele Rocuzo, a nije dugo čekao da se baci u vode Balearskog istočno od obale države u kojoj nastupa za Barcelonu.

screenshot-12

Antonela je sve vrijeme bila uz supruga, a tu je bio i ostatak sada već zajedničke porodice, među kojima i rođaci koji su Messijevi vršnjaci, ali starije gospođe iz familija Messi i Rocuzo.

screenshot-9screenshot-11

 

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti