19. 07. 2018 - 15:35
Inter odbija napade: Za Perišića traže bogatstvo, Brozoviću...
907
Shares
Inter odbija napade: Za Perišića traže bogatstvo, Brozoviću pokušavaju izbrisati klauzulu

ŽELE ZADRŽATI SJAJNI DVOJAC

Inter odbija napade: Za Perišića traže bogatstvo, Brozoviću pokušavaju izbrisati klauzulu

Sport.ba
19. 07. 2018 - 15:35
0
Shares

Interov dvojac Ivan Perišić i Marcelo Brozović na zasluženom su odmoru nakon što su pomogli Hrvatskoj da dođe do drugog mjesta na Svjetskog prvenstvu. A dok se oni "banjaju" i relaksiraju, u Interu rade punom parom kako bi zadržali svoje srebrene vedete.

Ivan Perišić vezan je za milanski klub do juna 2022. godine, s te strane nema straha da bi ga mogao netko ugrabiti zbog isteka ugovorne obveze. Ali, odlične predstave u Rusiji stvorile su zazubice potencijalnim kupcima. A javna je tajna da ga Manchester United i Jose Mourinho ganjaju već duže vrijeme.

Crno-plavi su dosad odbijali svaki "napad", ali su te ponude išle do 45-50 miliona, sad će se Jose morati dobrano isprsiti da dobije vatrenog krilnog napadača. Ugledna talijanska Gazzetta donosi da će Interovi čelnici odmah "spustiti slušalicu" na sve ponude manje od 70 miliona eura. Pa kom' pravo, kom' krivo!

perisic

U Interu su sretni što je Perišić pronašao svoju staru formu, koja ga je krasila u prvom dijelu prošle sezone kad je praktički sam vukao momčad Luciana Spalettija prema vrhu. Inače, Ivanova tržišna vrijednost je 45 miliona eura, ali kao što smo rekli, interovcima ne pada na pamet gubiti vrijeme ni s kim za taj "sitniš."

marcelo-brozovic

S Marcelom Brozovićem je ponešto drugačija situacija. On u ugovoru ima klauzulu postavljenu na 50 miliona eura. Dosad se sportskom direktoru Pieru Ausiliju nitko nije javio s tom cifrom, ali s obzirom kako tržište luduje zadnjih godina, nije isključeno. I zato u Interu bjesomučno rade na novom ugovoru za neumornog hrvatskog veznjaka.

marcelo-brozovic-inter

Njegov postojeći ugovor traje godinu dana kraće nego Perišiću, do juna 2021., ali ima tu nezgodnu klauzulu i prema njemu Broz zarađuje "samo" 2.5 miliona eura godišnje. Interov plan je - ponuditi novi ugovor svom "maratoncu". I po pitanju duljine, ali i po pitanju visine. A cilj je i riješiti problem niske klauzule.

inter

Ne da se ona poveća, nego da je maknu iz ugovora. Ostaje za vidjeti što će to konkretno Brozović dobiti na stol i hoće li pristati na nove uvjete. S obzirom na to kako je odigrao na SP-u, ima "municije" za pregovore s nerrazurrima.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti