18. 07. 2018 - 17:31
Nevjerovatni kadrovi: Evo kako se hrvatska vojska zahvalila...
907
Shares
Nevjerovatni kadrovi: Evo kako se hrvatska vojska zahvalila viceprvacima svijeta

ODLIČAN AMBIJENT

Nevjerovatni kadrovi: Evo kako se hrvatska vojska zahvalila viceprvacima svijeta

Sport.ba
18. 07. 2018 - 17:31
0
Shares

Nakon što su srebreni iz Rusije sletjeli na zagrebačku zračnu luku počelo je veliko ludilo širom zemlje. Naprije ih je na Trgu bana Jelačića dočekalo oko 100 hiljadal judi, a ukupno ih je u Zagrebu pozdravilo blizu pola miliona ljudi. Nakon Zagreba, igrači su se uputili u svoje gradove gdje su im spremljeni naredni veliki dočeci. Slavilo se do kasno u noć širom Hrvatske. Brodom Hrvatske ratne mornarice viceprvaci svijeta nogometaši Ivan Perišić, Ivan Strinić, Ante Rebić, Lovre Kalinić i Filip Bradarić došli su u utorak, na Zapadnu rivu u Split gdje ih je dočekalo više od 50 hiljada oduševljenih građana.

screenshot-4screenshot-2

Na brodu Hrvatske ratne mornarice reprezentativce je dočekao zapovjednik HRM-a komodor Ivo Raffanelli s posadom broda. Posada mornara priznala je kako im je bila iznimna čast i zadovoljstvo Vatrene prevesti na spektakl na rivi te kako će ovaj dan svi još jako dugo pamtiti i prepričavati. Pred desetke tisuća okupljenih građana igrači su izašli i u Zadru gdje su im priznanje odala četiri letačka helikoptera OH-58D Kiowa Warrior. Helikopteri Kiowa Warrior pratila su jedrenjak na kojem su se nalazili reprezentativci, a izveli su i atraktivan program na Forumu gdje za igrače, kao i za sve posjetitelje dočeka zadarskih osvajača zlata i srebra.

vatreni-dalmacija-1200000

Piloti koji su u Kiowama pozdravili hrvatske nogometne reprezentativce također nisu skrivali oduševljenje zbog časti koja im je pripala i kako kažu, sudjelovanje u ovom dočeku iznad Zadra posebno će im ostati u sjećanju jer su grad preletjeli u noćnim uvjetima te tako pozdravili Vatrene i tisuće oduševljenih građana. U Zadru je reprezentativce pozdravila i akrobatska skupina "Krila Oluje" koja je izvela pozdravni prelet iznad zadarskog mosta. Zaista nejverovatne scene i velika euforija u Hrvatskoj nakon povratka srebrenih fudbalera, a mnogi su sigurni da se ovo događa jednom u životu.

screenshot-3

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti