14. 07. 2018 - 10:29
BOLJE I NISU MOGLI: Bild otkrio - morali im gasiti wi-fi jer...
907
Shares
BOLJE I NISU MOGLI: Bild otkrio - morali im gasiti wi-fi jer su do 4 ujutro...

NEVJEROVATAN NEPROFESIONALIZAM

BOLJE I NISU MOGLI: Bild otkrio - morali im gasiti wi-fi jer su do 4 ujutro...

Sport.ba
14. 07. 2018 - 10:29
0
Shares

Njemačka je u Rusiju stigla kao prvak svijeta i jedan od pet velikih favorita. Međutim, Elf je takmičenje okončao u grupnoj fazi i to na posljednjem mjestu. Na jedvite jade savladali su Šveđane, dok su poraženi od Meksika i Južne Koreje.

Nevjerovatnu priču plasirao je "Bild" o nacionalnom ponosu koji je odigrao očajan turnir i razočarao desetine miliona navijača. Nijemci pišu kako su vodeći ljudi njihove reprezentacije morali kasno u noć gasiti wi-fi pristup zbog toga što igrači nisu željeli otići na spavanje već su igrali FIFA-u i Fortnite u četiri sata ujutro. 

U kolikoj je to mjeri utjecalo na razvoj događaja na terenu nije poznato, ali razina neprofesionalnosti i uopće potreba za reakcijom nad takvim profesionalcima sve govori. Njemačka je odradila loš turnir, izgubila od Meksika, izgubila od Južne Koreje, a atmosfera oko reprezentacija bila je veoma loša.

njemacka

Navijači su zviždali Ozilu, a Low je potpuno pogriješio taktiku i pristup. Nijemaca već odavno nema na prvenstvu, a tek sada na površinu izlazi prljavo rublje o sada već bivšim svjetskim prvacima. Uveliko se nagađa i da će se Arsenalova zvijezda uskoro oprostiti od nacionalnog dresa, a to bi mogle uraditi i još neke zvijezde...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti