13. 07. 2018 - 12:22
HRVATI U NEVJERICI: Hrvatska je za džabe u finalu, a i ako...
907
Shares
HRVATI U NEVJERICI: Hrvatska je za džabe u finalu, a i ako osvoji pehar neće u Zagreb

POTPUNO RAZOČARENJE NAVIJAČA

HRVATI U NEVJERICI: Hrvatska je za džabe u finalu, a i ako osvoji pehar neće u Zagreb

Sport.ba
13. 07. 2018 - 12:22
0
Shares

Hrvatska reprezentacija je velikim partijama, još većim trijumfima obradovala milione navijača koji je podržavaju širom svijeta. Radovali su se ne samo navijači Hrvatske, već i ljudi iz regiona, kao i neutralni ljubitelji fudbala koje su Hrvati svojom borbenošću izuzetno dojmili. Finale Mundijala igra se od 17 sati u nedjelju, a posljednja stepenica koju Hrvatska treba preći, a ujedno i najteža je selekcija Francuske. Kako god finale završilo, izabranici Zlatka Dalića imat će spektakularan doček u ponedjeljak na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

croatia-female-fan-1390134

Veliki broj navijača razočaran je informacijom da trofej svjetskog prvaka, ukoliko Hrvatska osvoji prvenstvo, ipak neće u Zagreb. Naime, ako Modrić i društvo podignu pehar prvaka težak 6,14 kilograma te izrađen od 18-karatnog zlata, ipak ga neće ponijeti u Hrvatsku, no donijet će repliku, a original ostaje u na sigurnom u FIFA-inom muzeju. Osvoje li naslov svjetskog prvaka, hrvatski reprezentativci će originalni pehar u ruke dobiti neposredno nakon finala u Moskvi, no on će ubrzo biti vraćen u muzej.

a3

Na ovu vijest došli su i šaljivi komentari hrvatskih navijača, a neki od njih su : "Ispada da smo mjesec dana igrali za repliku? Pa mogli smo je odmah kupiti na buvljaku" ; "Zna Fifa u čije ruke ide veliki grumen zlata i što bi brzo sa time se desilo. Sigurno je sigurno" ; "Mudro,ukrali bi ga Hercegovci" i komentari sličnih sadržaja. Nadamo se dobroj fudbalskoj atmosferi na Luzhniki stadionu u nedjelju i neka pobijedi bolji.

5b4793c82ed80-image

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti