09. 07. 2018 - 20:53
DALIĆ U MUKAMA Tri igrača nisu trenirala zbog povrede
907
Shares
DALIĆ U MUKAMA Tri igrača nisu trenirala zbog povrede

PROBLEMI ZA HRVATSKU

DALIĆ U MUKAMA Tri igrača nisu trenirala zbog povrede

Sport.ba
09. 07. 2018 - 20:53
0
Shares

Hrvatska je večeras obavila jedan od posljednjih treninga pred duel polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv selekcije Engleske.

Selektor Vatrenih Zlatko Dalić nalazi se u mukama obzirom da su trojica igrača propustila taj trening. Gotovo sigurno je kako jedan od njih neće nastupiti protiv Engleske, dok su ostala dvojica upitni.

702154-croatia-russia-afp

Šime Vrsaljko je taj koji gotovo sigurno neće istrčati u srijedu protiv Engleza. Vrsaljko je zbog bolova u koljenu napustio igru protiv Rusije, a sada su male šanse da zaigra obzirom da će se teško oporaviti.

Dejan Lovren i Danijel Subašić također nisu trenirali večeras. Golman Hrvatske nespretno se povrijedio u duelu protiv Rusije, ali uspio je da izdrži do kraja. Večeras nije trenirao, ali Dalić i ostali vjeruju kako će igrati. 

Razlog zbog kog je Lovren propustio trening nije siguran, ali najviše je u pitanju to što ga je Dalić poštedio zbog opreza. O kakvoj povredi se radi nije poznato. Vrsaljka bi na poziciji desnog beka trebao zamijeniti Tin Jedvaj. Dok je moguće kako će Vida prijeći desno, a Čorluka na štopera.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti