09. 07. 2018 - 10:57
NESLUŽBENA MISS MUNDIJALA ODUŠEVILA: Prelijepa Ivana ovom...
907
Shares
NESLUŽBENA MISS MUNDIJALA ODUŠEVILA: Prelijepa Ivana ovom fotkom je atmosferu dovela do delirijuma

PRELIJEPA HRVATICA

NESLUŽBENA MISS MUNDIJALA ODUŠEVILA: Prelijepa Ivana ovom fotkom je atmosferu dovela do delirijuma

Sport.ba
09. 07. 2018 - 10:57
0
Shares

Ivana Knöll nije propustila ni četvrtfinale SP-a. Smjestila se na tribine u Sočiju. Vatreni su pobijedili i ostali u Rusiji, a ostala je i Ivana. Sad navija s plaže u Sočiju na Crnom moru i čeka polufinale s Englezima.

26-godišnja Hrvatica, neslužbena Miss Svjetskog prvenstva, nije propustila ni četvrtfinale. Prije utakmice slikala se s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. Potom se smjestila na tribine u Sočiju gdje je pratila dramu penala i novu hrvatsku pobjedu. Rodila se u Frankfurtu, živi u Zagrebu, a otac ju je zarazio s nogometom.

 

Predsjednica i ja navijamo ????????????❤️????????

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Nakon što su hrvatski mediji objavili njezine fotke, dok je još bila tajanstvena ljepotica, pa otkrili i kako se zove i otkud dolazi, dobila je više od 10.000 pratitelja na Instagramu. U intervjuu za 24sata otkrila je kako je kao mala igrala nogomet, bila je golmanica.

- Nakon što mi je izašla fotografija na utakmici protiv Nigerije, dobila sam tisuće zahtjeva na Facebooku i tisuće pratitelja na Instagramu. Dobila sam čak poruku od jednog nogometaša, neću ga sad imenovati, da se više priča o meni nego o pobjedi protiv Nigerije te da mi svaka čast na tome - rekla je Ivana. 

Nakon haljine, tajica i svakakvih 'kockastih' rekvizita, sad se pohvalila s badićem u hrvatskim bojama. Fotografija je snimljena u Sočiju, na plaži na Crnom moru. Srijeda, polufinale, Ivana će opet biti na tribinama, a Vatreni idu u nove pobjede.

 

Učitaj još novosti