09. 07. 2018 - 08:24
PROCURILA NOVA SNIMKA IZ LOŽE: Kolindu je snimio član FIFA-e i...
907
Shares
PROCURILA NOVA SNIMKA IZ LOŽE: Kolindu je snimio član FIFA-e i ubrzo je ovo postalo pravi hit

MUNDIJAL U RUSIJI

PROCURILA NOVA SNIMKA IZ LOŽE: Kolindu je snimio član FIFA-e i ubrzo je ovo postalo pravi hit

Sport.ba
09. 07. 2018 - 08:24
0
Shares

Hrvatska je u polufinalu Svjetskog prvenstva i u srijedu čeka duel s Engleskom. U susjedstvu vjeruju da mogu nadmašiti uspjeh Ćirine generacije iz 1998., kada su bili treći na Mundijalu u Francuskoj.

Golman Danijel Subašić i veznjak Ivan Rakitić junaci su Vatrenih iz penal serije protiv domaćina Rusije, a predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na četvrtfinalnoj utakmici dala je sebi malo više oduška.

Jedina se od svih dužnosnika usudila prekršiti stogi protkol, odnosno pravila odjevanja i na sebe je obukla hrvatski dres. Osim toga, ona je svaki pogodak proslavila kao da je među navijačima, a ne među uštogljenim odjelima. Zbog svega toga ona je i dalje hit na društvenim mrežama.

kolinda

Ovom potpunom ludilu se pridružio i jedan član predsjedništva FIFA-e, koji je također bio u loži. Naime, on je snimio Kolindin pobjednički ples i sve objavio na svom Twitter profilu. Pogledajte kako je to izgledalo iz njegove perspektive.

Sigurno je da će predsjednica Hrvatske i u polufinalu biti uz svoj tim, a smatramo da neće biti ništa manje zanimljivo...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti