08. 07. 2018 - 20:43
OVO BOLI: Zlatko Dalić ostaje bez jednog od ključnih igrača...
907
Shares
OVO BOLI: Zlatko Dalić ostaje bez jednog od ključnih igrača pred polufinale

LOŠE VIJESTI

OVO BOLI: Zlatko Dalić ostaje bez jednog od ključnih igrača pred polufinale

Sport.ba
08. 07. 2018 - 20:43
0
Shares

Hrvati su u jako neizvjesnoj završnici, a na kraju i penal seriji uspjeli savladati domaćina Mundijala, selekciju Rusije i trasirati sebi put u polufinale gdje su ih čekali Englezi. Bio je to težak meč za Hrvatsku, visili su na ivici, ali i prije no što su im se utisci slegli morali su krenuti na put. Već dan nakon utakmice Hrvatska je stigla u Moskvu, gdje će za tri dana igrati protiv Engleske za finale. Dobra vijest je što protiv Rusije nitko od igrača nije dobio treći žuti karton zbog kojeg bi propustili polufinale, ali loša vijest je što nisu baš svi u najboljem stanju nakon dvije utakmice od 120 minuta zaredom.

croatia

"Nismo baš spavali, sad se smiruju strasti. Slijedi nam Engleska i moramo krenuti o tome razmišljati", rekao je Dalić za HRT nakon što je odradio prvu presicu u Moskvi. Otkrio je kakvo je stanje s ozljedama Šime Vrsaljka i Danijela Subašića, koji su nastradali protiv Rusije. "Šime ima problema s koljenom, vidjet ćemo hoće li biti spreman za utakmicu, rano je još govoriti. Subašić ima problem sa zadnjom ložom, ali zasad je dobro. Nemamo puno vremena za regenraciju, ali ne tražimo opravdanje. Došli smo tu, moramo naći nove snage i motivacije", rekao je Dalić.

screenshot-9

"Srećom, nemamo više problema s kartonima, ali igračima nisam rekao da se čuvaju protiv Rusije, rekao sam da nema kalkulacija", dodao je Dalić. Izostanak Šime Vrsaljka bio bi veliki udarac za selektora Dalića, dokazali su momci sa klupe da mogu odraditi zadatak, međutim bio bi to izostanak koji bi narušio koncpeciju ekipe. Ipak, sačekajmo zvaničnu odluku.

 

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti