07. 07. 2018 - 21:32
OSTAVIO MISSICU ZBOG NJE: Tragičar kijevskog finala na odmor...
907
Shares
OSTAVIO MISSICU ZBOG NJE: Tragičar kijevskog finala na odmor iz snova poveo bivšu Ronaldovu djevojku

BILD

OSTAVIO MISSICU ZBOG NJE: Tragičar kijevskog finala na odmor iz snova poveo bivšu Ronaldovu djevojku

Sport.ba
07. 07. 2018 - 21:32
0
Shares

Golman Liverpula Loris Karius, koji je bio tragičar finala Lige prvaka protiv Real Madrida, odlučio se opustiti od svega i odmoriti glavu na Bora Bori. Već dugo se nagađa da bi njemački čuvar mreže mogao napustiti "Anfield", dok nam stižu i informacije da Jurgen Klopp mu želi pružiti novu priliku.

grace

Prema izvještaju "Bilda", čuvar mreže Redsa, koji će biti upamćen zbog dvije nevjerovatne greške tokom finala 26. maja, djelimično opravdanih navodnim potresom mozga, bio je u društvu Danijelle Grace, 27-godišnje bivše djevojke Cristijana Ronalda.

grace1

Ona je proteklih dana objavila nekoliko misterioznih fotografija iz Bora Bore, na kojima se vide samo ruke i stopala njenog pratioca. No, na njenom Instagram profilu su slike Karijusovog psa, a također je bila u Kijevu na utakmici između Liverpoola i Reala.

grace2

Prema svemu sudeći, u hotelu na Bora Bori, gdje jedna noć košta 1.800 eura, Karijs i Danijel provode vrijeme zajedno. Izgleda da je nova velika ljubav na pomolu...

Inače, golman Liverpoola donedavno je bio u vezi s Ianthe Rose. Prelijepa Njemica, koja je i nekadašnja Miss ove zemlje, bila je ranije u vezi sa sinom legendarnog George Besta. Očito je Karius pravi magnet za ljepotice...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti